Σάββατο 8 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
Στο στόχαστρο οι λαοί
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Την Πέμπτη η ολονύκτια διαμαρτυρία

Στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους

H ολονύκτια διαμαρτυρία στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους, στη συμβολή της Μητροπόλεως, την Πέμπτη 13 Δεκέμβρη, είναι σημαντική συμβολή του λαού της Θεσσαλονίκης στον αγώνα για να σταματήσει ο πόλεμος, να απεμπλακεί η χώρα μας, για σταθερή δουλιά και αποδοχές για όλους, για δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας, για πλήρη ασφαλιστική κάλυψη όλων των εργαζομένων και ανέργων, για αύξηση των συντάξεων, για μια ανθρώπινη ζωή.

Ο ολονύκτιος αυτός «χορός» των δυνάμεων της αντίστασης και της προόδου την Πέμπτη το βράδυ στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους είναι ακόμα μια ευκαιρία να καταδικαστεί η φιλοπόλεμη πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης, που δίνει «γην και ύδωρ» στους Αμερικανούς, και να προβληθεί το αίτημα της εναρμόνισης της κυβέρνησης με τα φιλειρηνικά αισθήματα του λαού μας.

Στους συμμετέχοντες αυτής της ολονύκτιας αντιιμπεριαλιστικής εκδήλωσης, θα προσφερθούν από τους οργανωτές, για να «ζεσταθεί» το κλίμα του «χορού», φασολάδα, βραστά κάστανα, τσίπουρο, κρασί και μουσική κατάλληλη για την περίσταση... Αρμόζοντα δώρα, όμως, θα προσφερθούν και στις πρεσβείες των ΗΠΑ, Γερμανίας και Ρωσίας... Θα είναι μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ