Τετάρτη 5 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
«Κόλλησε» στη Λαμία ο Ολυμπιακός

Ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» άφησαν Λαμία και Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία 0-0 στη Φθιώτιδα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι «ερυθρόλευκοι», που αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές και με τους νεοαποκτηθέντες Μορ και Καφού (που πραγματοποίησαν μέτριο ντεμπούτο), δημιούργησαν μια σειρά από ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν να νικήσουν τον τερματοφύλακα της Λαμίας, Θεοδωρόπουλο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διαφυλάξουν κυρίως την άμυνά τους, ενώ στο 76' ο διαιτητής Βρέσκος με τη βοήθεια του VAR ακύρωσε αρχική του απόφαση για υπόδειξη πέναλτι υπέρ τους. Στο 84' αποχώρησε τραυματίας ο Λοβέρα.

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Βάντερσον, Τζανετόπουλος, Ασίγκμπα, Μπουλούλης, Μπεχαράνο (90' Βλαχομήτρος), Σασί (69' Μπιανκόνι), Βιγιάλμπα, Σάλιακας, Τιρόνε (73' Νιάς).

Ολυμπιακός: Αλέν, Γκασπάρ, Σισέ, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καφού, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (55' Μορ), Λοβέρα (84' Μασούρας), Φορτούνης, Χασάν (82' Σουντανί).

Τα ξαναλένε ΠΑΟΚ - ΠΑΟ στην Τούμπα

Μόλις τρεις μέρες μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός τίθενται ξανά αντιμέτωποι απόψε στην Τούμπα (21.30 - Cosmote Sport 1) στο πρώτο μεταξύ ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στον απόηχο της πρόσφατης νίκης των «πρασίνων» (2-0), οι δύο ομάδες επιδιώκουν η καθεμιά το αποτέλεσμα που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά. Στον γηπεδούχο ΠΑΟΚ αναμένονται αλλαγές, αφού εκτός έχουν τεθεί ο Ζίφκοβιτς (επιστρέφει ο Πασχαλάκης), ο καταπονημένος Μάτος και οι τραυματίες Κρέσπο και Ζάμπα. Στον Παναθηναϊκό διαθέσιμοι είναι οι Κουρμπέλης και Νάγκι.

Δοκιμασία στο Αγρίνιο για την ΑΕΚ

Με στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα του, ο Παναιτωλικός υποδέχεται σήμερα την ΑΕΚ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό (17.00 - Cosmote Sport 2), ενώ η «Ενωση» ψάχνει τις προϋποθέσεις ώστε να έχει την τύχη στα χέρια της στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές εξαιτίας των σημαντικών απουσιών των τραυματιών Λόπεζ, Ολιβέιρα και Μπότου και του τιμωρημένου Κρίστισιτς, ενώ εκτός έχουν μείνει και οι Μπάρκας, Γιακουμάκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ