Τετάρτη 5 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟ
Δύσκολο τεστ στο Βελιγράδι

Με ελάχιστο ζητούμενο τη διατήρησή του στην πρώτη εξάδα της Ευρωλίγκας και παράλληλα κυνηγώντας τις όποιες πιθανότητές του για είσοδο στην τετράδα και πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται απόψε στο Βελιγράδι με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα για την 23η αγωνιστική (20.00 - Novasports 2). Οι «πράσινοι» απομακρύνθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική από το στόχο της τετράδας εξαιτίας της ήττας στην Ισπανία από τη Βαλένθια, πρώτης μετά από τρεις σερί νίκες.

Για σκληρή εκτός έδρας αναμέτρηση έκανε λόγο ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο, ζητώντας από τους παίκτες του βελτίωση και ιδίως στα αμυντικά ριμπάουντ, τομέα στον οποίο η ομάδα είναι σε επίπεδο πολύ χαμηλότερο επίπεδο απ' αυτό που θέλει να βλέπει, όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Εμφανίστηκε πάντως αισιόδοξος ενόψει της κρίσιμης συνέχειας στη διοργάνωση και ανέφερε ότι ευελπιστεί να δει από την ομάδα του περισσότερη εξυπνάδα στον τρόπο αντιμετώπισης των αντιπάλων της.

Για τον Παναθηναϊκό δεν θα αγωνιστεί ο Ιαν Βουγιούκας, ενώ επανήλθε στην αποστολή ο Νίκος Παππάς.

  • Αλλοι αγώνες της βραδιάς: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Χίμκι (21.00 - Novasports 5), Βαλένθια - Μπαρτσελόνα (22.00 - Novasports 3).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ