Τρίτη 25 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ
Επίσκεψη αλληλεγγύης στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

Επίσκεψη αλληλεγγύης στη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφυγόπουλων, που λειτουργεί εδώ και μερικές βδομάδες στο παλιό Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία των ΚΟ Μελισσίων, Πεντέλης και Βριλησσίων Αττικής του ΚΚΕ.

Οι Οργανώσεις του Κόμματος συγκέντρωσαν και παρέδωσαν στους περίπου 30 ανήλικους πρόσφυγες ρουχισμό, κουβέρτες και άλλα είδη, με τους επικεφαλής και δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Πεντέλης και Βριλησσίων, Σ. Κωνσταντά και Β. Βήττο, αντίστοιχα, να εκφράζουν την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους. Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ τονίζουν ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τα θύματα του πολέμου και καλούν το λαό και τη νεολαία της περιοχής να απομονώσουν τις ρατσιστικές - εθνικιστικές κραυγές που στρέφονται ενάντια στα προσφυγόπουλα.

Από τη συζήτηση με τους εργαζόμενους και την εικόνα που μεταφέρθηκε, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ τονίζει ότι προκύπτει άμεση ανάγκη για τα παρακάτω: Να δοθεί λύση από το υπουργείο Παιδείας στο πρόβλημα της ένταξης των παιδιών στα σχολεία, με τμήματα ένταξης και στήριξη με εκπαιδευτικούς. Να τοποθετηθούν κάδοι σκουπιδιών έξω από τη δομή φιλοξενίας. Να διοργανωθούν και με ευθύνη του δήμου Πεντέλης αθλητικές και άλλες δραστηριότητες για τα παιδιά, με χρήση και των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ