Κυριακή 16 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ` ΕΘΝΙΚΗ
Ντέρμπι στην Κέρκυρα

Με πέντε παιχνίδια και όχι έξι, όπως ήταν προγραμματισμένη, θα συνεχιστεί σήμερα η 11η αγωνιστική στη Γ` Εθνική. Ο λόγος, τα γνωστά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Πανελευσινιακός και που τον οδήγησαν σε διάλυση. Μάλιστα, η ΕΠΟ έστειλε την περασμένη βδομάδα το επίσημο έγγραφο ανάκλησης των δελτίων, κλείνοντας με τον χειρότερο τρόπο την 70χρονη ιστορία του συλλόγου. Ετσι, ο αγώνας μεταξύ των Χανίων και της ομάδας από την Ελευσίνα δε θα διεξαχθεί.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της πρωτοπόρου Κέρκυρας με τον Κιλκισιακό, αλλά και της Καβάλας με τον Παναιτωλικό.

Πιο αναλυτικά, η Κέρκυρα αντιμετωπίζει τον Κιλκισιακό. Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη, που θα τους διατηρήσει στο ρετιρέ του πίνακα, βλέποντας από διαφορετική γωνία τα πράγματα. Από την άλλη, η ομάδα του Κιλκίς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τους πρωτοπόρους και με μια εκτός έδρας επιτυχία θα βρεθούν ακόμα πιο κοντά στις κορυφαίες θέσεις του πίνακα. Στην Καβάλα, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Οι παίκτες του Θανάση Δόκα θα προσπαθήσουν να πάρουν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς και να πλησιάσουν την κορυφή, που έτσι και αλλιώς δεν είναι μακριά. Αντίθετα, οι Αγρινιώτες επιθυμούν να αναρριχηθούν στο βαθμολογικό πίνακα, κάνοντας τις κατάλληλες καλές εμφανίσεις, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής: Φωστήρας - Τρίκαλα, Λάρισα - Ατρόμητος και Μαρκό - Λεωνίδιο. Οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ