Παρασκευή 15 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ «ΣΝΑΪΝΤΕΡ ΕΛΕΚΤΡΙΚ»
Ομόφωνη απόφαση για συνέχιση των κινητοποιήσεων

Να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην απόφαση της εργοδοσίας να βάλει λουκέτο στο εργοστάσιο στα Οινόφυτα, απορρίπτοντας την πρόταση για «εθελούσια αποχώρηση», αποφάσισαν ομόφωνα οι εργαζόμενοι της «ΣΝΑΪΝΤΕΡ ΕΛΕΚΤΡΙΚ» στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν χτες.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 18/5 θα προχωρήσουν σε νέα στάση εργασίας και σε συμβολικό αποκλεισμό του παράδρομου της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος των Οινοφύτων.

Το επιχειρησιακό Σωματείο καταγγέλλει ότι η απόφαση της διοίκησης της εταιρείας για οριστικό κλείσιμο του εργοστασίου μετασχηματιστών στα Οινόφυτα, με καταληκτική ημερομηνία στις 31/10/2020, μετά από 50 χρόνια λειτουργίας, στη διάρκεια των οποίων σημείωσε μεγάλη κερδοφορία, πετάει 100 οικογένειες στο δρόμο εν καιρώ πανδημίας.

Οι εργαζόμενοι στη χτεσινή τους συνέλευση απέρριψαν ομόφωνα την πρόταση της εργοδοσίας, που τους ζητά ουσιαστικά να επιλέξουν τον τρόπο που θα απολυθούν, δίνοντάς τους «ένα τελευταίο ξεροκόμματο», όπως χαρακτηριστικά σημείωνε το Σωματείο Εργαζομένων σε προηγούμενή του ανακοίνωση. Συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους απαιτούν τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και να μην απολυθεί κανείς εργαζόμενος μέχρι τις 31 Οκτώβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ