Πέμπτη 21 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
  • Σήμερα Πέμπτη

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο ΠΑΔΑ προβάλλουν ταινία, στις 20.30, στο αίθριο της Πανεπιστημιούπολης 1.

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο ΕΜΠ προβάλλουν στις 21.00 το ντοκιμαντέρ για την ηρωική 100χρονη δράση του ΚΚΕ, «Ο Δρόμος μας».

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε Δάφνη, Υμηττό και Ηλιούπολη προβάλλουν ταινία στις 20.30, στον κήπο του Συνδικάτου ΟΤΑ Ηλιούπολης, και διοργανώνουν movie night κάθε Πέμπτη βράδυ.

Οι Οργανώσεις Ζωγράφου της ΚΝΕ διοργανώνουν δραστηριότητες στις 18.00, στα Στέκια της ΚΝΕ στην πλατεία Τερζάκη και στην πύλη Πολυτεχνειούπολης.

Η Τομεακή Οργάνωση Φιλοσοφικής ΑΠΘ και η ΟΒ Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής ΠΑΜΑΚ πραγματοποιούν από κοινού εκδήλωση με τίτλο «Το Σχολείο των Σύγχρονων Αναγκών και Δυνατοτήτων της Εποχής μας», στις 18.00, στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη (Βελισσαρίου 5). Θα μιλήσει ο Φάνης Καρκατζούνης, εκπαιδευτικός και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

  • Αύριο Παρασκευή

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο ΕΜΠ διοργανώνουν συζήτηση για την καπιταλιστική κρίση, στο υπαίθριο σποτ της ΚΝΕ στην Πολυτεχνειούπολη, στις 20.30, με ομιλητή τον Γρηγόρη Λιονή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

Στον Βύρωνα, το Στέκι της ΚΝΕ στην πλατεία Ταπητουργείου έχει εγκαίνια στις 19.00, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα δραστηριότητας για το Μάη και τον Ιούνη.

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο ΠΑΔΑ έχουν μουσική βραδιά, στις 21.00 στο αίθριο της Πανεπιστημιούπολης 1.

Στέκι δραστηριοτήτων της Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης

Με έκθεση βιβλίου ξεκίνησε χτες στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης η λειτουργία του Στεκιού Νεολαίας της ΠΟ Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ. Το Στέκι έχει στηθεί στο ύψος του Λευκού Πύργου και θα λειτουργεί καθημερινά, από τις 17.00 έως τις 22.00, με πλούσια δραστηριότητα.

Στο Στέκι λειτουργεί έκθεση βιβλίου, ενώ τις επόμενες μέρες το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Το Σαββατοκύριακο 23 - 24 Μάη τουρνουά σκακιού blitz, και την Κυριακή μετά τις 22.00 θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά.

Την επόμενη βδομάδα προγραμματίζονται, με αφετηρία το Στέκι, ιστορικοί περίπατοι σε σημεία της Θεσσαλονίκης που σημαδεύτηκαν από εμβληματικούς αγώνες της εργατικής τάξης και της νεολαίας της πόλης τον προηγούμενο αιώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ