Πέμπτη 21 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ «Ο ΒΥΡΩΝ»
Παρεμβάσεις για τις κάμερες και τους οδηγούς σχολικών λεωφορείων

Με σύνθημα «Δεν θα αφήσουμε να περάσουν οι κάμερες στην τάξη» και «Το ριάλιτι στην Εκπαίδευση δεν θα περάσει», ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής «Ο Βύρων» πραγματοποίησε χτες παρέμβαση στα «Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη», στο Μοσχάτο.

Στην κινητοποίηση παρευρέθηκε ο Μανώλης Σαβοριανάκης, φιλόλογος των Εκπαιδευτηρίων και εκπρόσωπος των δυνάμεων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ στο ΔΣ της ΟΙΕΛΕ. Εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη συμπαράσταση του σωματείου στον δίκαιο αγώνα των εκπαιδευτικών που αρνούνται να αναμεταδώσουν το μάθημά τους από την τάξη.

Από τους συγκεντρωμένους τονίστηκε ότι «όσο οι σχολάρχες θα πιέζουν και θα τρομοκρατούν τους συναδέλφους, τόσο θα απαντάμε με τη συλλογική μας δράση. Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις σε δομές ιδιωτικής Εκπαίδευσης».

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί την Τρίτη αντίστοιχη παρέμβαση του Συλλόγου «Ο Βύρων» στην «Ελληνογερμανική Αγωγή», που όχι μόνο θέλει να εφαρμόσει την ηλεκτρονική αναμετάδοση των μαθημάτων, αλλά σύμφωνα με τον Σύλλογο «άνοιξε το δρόμο για την προσπάθεια καταλήστευσης των συναδέλφων οδηγών σχολικών λεωφορείων, με την κατάργηση των Βαρέων και Ανθυγιεινών Ενσήμων».

Σήμερα Πέμπτη, ο Σύλλογος «Ο Βύρων» πραγματοποιεί παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας, στις 10.30 π.μ., ενάντια στην εξαίρεση των οδηγών σχολικών λεωφορείων από τα ΒΑΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ