Τρίτη 25 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
Πιο ψηλά τα... κουπιά

Ανοδικές τάσεις παρουσίασε η ελληνική κωπηλασία, αν αναλογιστεί κανείς, ότι λίγες είναι οι φορές που ικανοποιητικός αριθμός αθλητών μας «χόρεψε» στο ρυθμό των μεταλλίων.

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΣΚΙΦ ΑΝΔΡΩΝ: Την πιο καλή παρουσία για τα ελληνικά χρώματα είχε το πλήρωμα των Νίκου Σκιαθίτη, Γιάννη Κουρκουρίκη, Βασίλη Πολύμερου, Παναγιώτη Μηλιώνη που κατέκτησε τη 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία του «τετραπλού σκιφ» ανδρών ελαφρών βαρών και την 3η θέση στην τετράκωπο άνευ, ελαφρών βαρών.

ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ ΑΝΔΡΩΝ: Οι Αλέξανδρος Σαββάτης και Ιωάννης Καραμπάς πήραν την 3η θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες, στην κατηγορία του διπλού σκιφ.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ: Ηταν 9ος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βιέννης, στο «σκιφ» ανδρών. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Πήρε την 7η θέση στους Μεσογειακούς της Τυνησίας. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Αναδείχτηκε 8ος στους Μεσογειακούς, στο «σκιφ» ανδρών. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ: Τερμάτισε τρίτη στο «σκιφ» του Κυπέλλου Εθνών της Αυστρίας. Επίσης στην ίδια κατηγορία στους Μεσογειακούς, κατέκτησε την 3η θέση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ