Τρίτη 25 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΕΝΙΣ
Ελαμψε η Λένα

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επιβεβαίωσε και σε διεθνές επίπεδο την κλάση της

Sportidea

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επιβεβαίωσε και σε διεθνές επίπεδο την κλάση της
Επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο περιλάμβανε η χρονιά που πέρασε για το ελληνικό τένις. Το πρόσωπο που έλαμψε ήταν η Λένα Δανιηλίδου, ενώ πολύ καλά τα πήγε και η Εθνική ανδρών.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: «Ασπροπρόσωπο» έβγαλε το ελληνικό τένις η Εθνική μας ομάδα των ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο (Καπ Ντέιβις) της περασμένης χρονιάς. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του προκρίθηκε στην Α` Κατηγορία της διοργάνωσης, ενώ για δεύτερη φορά αγωνίστηκε και στην Α` Κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

ΛΕΝΑ ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ: Εγινε η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που πήρε μέρος στο Β` γύρο του «Γουίμπλεντον», αλλά και στο Γ` γύρο του αμερικανικού «ΟΠΕΝ». Παράλληλα, η 20χρονη πρωταθλήτρια, τον περασμένο Οκτώβρη, βρέθηκε μεταξύ των 100 καλύτερων τενιστριών του κόσμου, καθώς πλασαρίστηκε στην 84η θέση.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ: Αναδείχτηκε ο καλύτερος Ελληνας τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη, κατέκτησε την κορυφή σε δύο διεθνή τουρνουά (Περθ, Σόφια), ενώ το Νο 234 στον κόσμο, ο Κώστας Οικονομίδης, επικράτησε στο διεθνές τουρνουά της Βαρκελώνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ