Τρίτη 25 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΠΠΑΣΙΑ
Γυναικεία υπόθεση

Μια χρονιά γεμάτη μετάλλια ήταν αυτή που μας πέρασε για την ιππασία. Οι διακρίσεις, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο ήταν πολλές, κάτι που δημιούργησε ευφορία στους κόλπους του αθλήματος.

ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Τη σημαντικότερη επιτυχία, πάντως, πέτυχε η εθνική μας ομάδα (Δενδρινού, Μυτιληναίου, Σουτ, Κουτσογιάννης), που στο ομαδικό αγώνισμα του Κυπέλλου Εθνών στο Παγκόσμιο Κύπελλο (CSIO-W), κατέκτησε την πρώτη θέση.

ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ: Στους άνδρες η επιτυχία ήρθε από τη συμμετοχή του Αυγερινού Λινάρδου στη Διεθνή Συνάντηση του Μπλε της Γαλλίας, όπου ο Ελληνας ιππέας πήρε το χρυσό μετάλλιο στην υπερπήδηση.

ΧΑΪΝΤΙ ΑΝΤΙΚΑΤΖΙΔΗ: Οσον αφορά στις Ελληνίδες «αμαζόνες», σημαντικές επιτυχίες αποτελούν η 4η θέση της Χάιντι Αντικατζίδη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενηλίκων Ιππικού Τριάθλου που φιλοξενήθηκε στη Γαλλία.

ΕΛΙΝΑ ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ - ΑΝΝΑ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ: Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Ελίνα Δενδρινού, στην υπερπήδηση εμποδίων του Παγκόσμιου Κυπέλλου που έγινε στη Σόφια και το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση πήρε η Αννα Μυτιληναίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ