Τετάρτη 3 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΧΙΟΣ
Αστυνομικοί μπήκαν σε σχολεία για να ελέγξουν αν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής!

Το γεγονός ότι αστυνομικοί διενήργησαν τη Δευτέρα ελέγχους στα Δημοτικά Σχολεία της Χίου 4ο και 5ο, για να διαπιστώσουν αν τηρούνται από τις σχολικές μονάδες οι κανόνες υγιεινής, καταγγέλλουν ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών της Χίου «Αδ. Κοραής», σε σχετική του ανακοίνωση, καυτηριάζει το γεγονός και καλεί την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου «να εμπιστευτεί τους διευθυντές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων της Χίου και να μην εφορμά διαταράσσοντας την ηρεμία μαθητών και εκπαιδευτικών».

Από την πλευρά του, το ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ καλεί την κυβέρνηση να εξασφαλίσει ότι δεν θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο και σημειώνει πως «την ώρα που η κυβέρνηση έχει αναγάγει τα πάντα στην "ατομική ευθύνη", για να μην αναλαμβάνει τις δικές της ευθύνες στήριξης των σχολείων, την ώρα που οι προϋπολογισμοί των σχολείων και των οικογενειών επιβαρύνονται αβάσταχτα και οι υγειονομικοί έλεγχοι σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς είναι ανύπαρκτοι, η ίδια, τη μόνη ευθύνη που αναλαμβάνει είναι η καταστολή και οι έλεγχοι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ