Τρίτη 16 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
Σήμερα, Τρίτη

Στο Ηράκλειο, οι ΤΟ Οργανώσεις της ΚΝΕ διοργανώνουν συζήτηση με θέμα «Αν στη ζωή μου υπάρχει ένα σημείο που με συγκίνηση και με υπερηφάνεια γυρίζω και βλέπω, είναι ακριβώς η εποχή που μπήκα στο ΚΚΕ», με αφορμή τη συμπλήρωση 75 χρόνων από το θάνατο του Αρη Βελουχιώτη, στον εξωτερικό χώρο του Πολύκεντρου Νεολαίας, στις 20.00.

Στη Θεσσαλονίκη, οι Μαθητικές Οργανώσεις της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδηλώσεις στις 19.00, στο Αγαλμα Κ. Καραμανλή (Νέα Παραλία), που περιλαμβάνουν: Workshop με πειράματα φυσικής και κουίζ λογικής. Τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 με σύνθημα: «Ο αθλητισμός είναι δικαίωμα όλων μας! Διεκδικούμε δωρεάν εγκαταστάσεις για όλους!». Τουρνουά σκακιού. Εκθεση φωτογραφιών και διαγωνισμός γκράφιτι με σύνθημα: «Capitalism means "I can't breathe"». Προβολή βίντεο ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Bit making project.

Στην πλατεία Ευόσμου, οι Μαθητικές Οργανώσεις της ΚΝΕ διοργανώνουν στις 19.00 εκδηλώσεις με: Τραγούδια, σκετς με τίτλο «The school: "The alternative show"», έκθεση για το περιβάλλον και τη ρύπανση από τα ΕΛΠΕ, γωνιά hip hop με rap battle και διαγωνισμό γκράφιτι με σύνθημα «Capitalism means "I can't breathe"», dance battles, παιχνίδια και συζήτηση με τον καθηγητή του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου Νάσο Χαλκίδη.

Αύριο, Τετάρτη

Στο Ηράκλειο, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση για την Υγεία, στο Κηποθέατρο Καζαντζάκη, στις 19.30.

Στην Τούμπα, στο Ελαιόρεμα, οι Μαθητικές Οργανώσεις της ΚΝΕ πραγματοποιούν εκδηλώσεις στις 19.00, με: Τουρνουά σκακιού. Διαγωνισμό BMX. Εκθεση και escape room για το περιβάλλον. Τουρνουά ποδοσφαίρου 3x3 και 5x5 με σύνθημα: «Ο αθλητισμός είναι δικαίωμα όλων μας! Διεκδικούμε δωρεάν εγκαταστάσεις για όλους!». Γωνιά με έκθεση και μουσική hip hop με τίτλο: «Ποιο hip hop τους πονάει; Αυτό που πουλάει ή αυτό που μιλάει;».

Στο Πάρκο Λιτοχώρου, οι Μαθητικές Οργανώσεις της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδηλώσεις στις 19.00, με: Παιχνίδι ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και έκθεση με κλασικά έργα ζωγράφων με αγωνιστικό περιεχόμενο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ