Τετάρτη 1 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1 - ΠΛΕΪ ΟΦ
Κόντρα «Δικεφάλων» με βλέψεις Champions League

Κόντρα για τη 2η θέση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα

Eurokinissi

Κόντρα για τη 2η θέση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα
Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, κομβικής σημασίας στη διεκδίκηση της 2ης θέσης, ξεχωρίζει στη σημερινή εμβόλιμη 5η αγωνιστική των πλέι οφ στη Super League 1, με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της διαδικασίας. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και με το «τοπίο» δεδομένο σε ό,τι αφορά τις συμμετοχές στο Europa League, λόγω της ευρωπαϊκής τιμωρίας του Παναθηναϊκού, το ενδιαφέρον στα πλέι οφ στρέφεται πλέον στη μάχη των «Δικεφάλων» για τη 2η θέση και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.

ΠΑΟΚ: Για το καθοριστικό βήμα

Στο σημερινό ντέρμπι στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ στοχεύει στο να ενισχύσει το προβάδισμα που απέκτησε για τη 2η θέση την προηγούμενη αγωνιστική, όταν νίκησε τον Αρη και εκμεταλλευόμενος την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό άφησε την «Ενωση» 3 βαθμούς πίσω. Εχοντας δείξει στο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας σημάδια αγωνιστικής και ψυχολογικής ανάκαμψης μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιδιώκει και σήμερα τη νίκη, η οποία θα τον καταστήσει φαβορί για τη 2η θέση.

Για τον ΠΑΟΚ επιστρέφει ο Ελ Καντουρί, ωστόσο θα απουσιάσουν εκ νέου οι Βιεϊρίνια και Πέλκας, που παραμένουν τραυματίες.

ΑΕΚ: Ψάχνει την επαναφορά

Στην ΑΕΚ αυτές τις μέρες επικρατεί προβληματισμός μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, που έφερε την «Ενωση» σε μειονεκτική θέση στη μάχη για τη 2η θέση και πλέον κάθε απώλεια είναι απαγορευτική.

Το ευχάριστο για τον Ιταλό τεχνικό της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, είναι πως για τον σημερινό αγώνα αυξάνονται οι επιλογές του σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Σιμόες, Ολιβέιρα και Μάνταλος, αλλά και οι Λόπεζ και Μπάρκας, που αποθεραπεύτηκαν. Θα απουσιάσουν όμως ο Μπακάκης, που παραμένει τραυματίας, και ο Χουλτ, καθώς έμεινε ελεύθερος από την «Ενωση».

Για το αήττητο ο Ολυμπιακός

Κατά τ' άλλα, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο νέος πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ, με τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς, να έχει ρίξει το σύνθημα να τερματίσει η ομάδα αήττητη. Για το γόητρο και την καλή εμφάνιση θα παλέψουν στο ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός και Αρης.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ, σήμερα Τετάρτη:

Παναθηναϊκός - Αρης (19.15 - Novasports 2), ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (21.00 - PAOK TV), Ολυμπιακός - ΟΦΗ (21.30 - Novasports 1)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ