Τετάρτη 1 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Πρωτιά για τον Ολυμπιακό στην Α1 γυναικών

Την πρωτιά στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος πόλο της Α1 γυναικών, που του δίνει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς, εξασφάλισε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί της Βουλιαγμένης με 14-7 για την 4η αγωνιστική της Γ' φάσης. Ετσι οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν τους 15 βαθμούς με αγώνα λιγότερο, ενώ η ομάδα του Λαιμού παρέμεινε στη 2η θέση και στους 12 βαθμούς, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν και τον τίτλο του πρωταθλητή στη σειρά των τελικών, που ξεκινά στις 4 Ιούλη και θα κριθεί στις τρεις νίκες.

Α1 ανδρών: Σήμερα η 20ή αγωνιστική

Στις αναμετρήσεις των ομάδων που διεκδικούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα, πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στη σημερινή 20ή αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών. Τόσο η 2η Βουλιαγμένη όσο και ο 3ος Υδραϊκός και ο 4ος Απόλλων Σμύρνης έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στους αντιπάλους τους. Το δικό του ενδιαφέρον έχει το πειραιώτικο ντέρμπι μεταξύ Εθνικού και Ολυμπιακού.

Το πρόγραμμα: Γλυφάδα - Χίος (19.00), Βουλιαγμένη - ΠΑΟΚ (19.00), Εθνικός - Ολυμπιακός (19.30), Απόλλων Σμύρνης - Παλαιό Φάληρο (20.00), Υδραϊκός - Παναθηναϊκός (21.00).

Ο αγώνας Πανιώνιος - Χανιά κατακυρώνεται στην ομάδα της Νέας Σμύρνης (5-0), λόγω αποχώρησης των Κρητικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ