Τετάρτη 1 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
VOLLEYLEAGUE
Ο Φοίνικας την έκπληξη και το 1-0

Εκπληξη πρώτου μεγέθους σημειώθηκε στον πρώτο αγώνα για το πρωτάθλημα της Volleyleague μετά την τρίμηνη διακοπή, καθώς ο Φοίνικας Σύρου νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-2 σετ στο ΟΑΚΑ, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος. Οι «Πειρατές» έτσι ανέτρεψαν τα προγνωστικά και χρειάζονται άλλη μια νίκη για να είναι εκείνοι που θα προκριθούν στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο επόμενος αγώνας του ζευγαριού θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο αύριο Πέμπτη.

Ο αγώνας ήταν πλούσιος σε θέαμα αλλά και με πολλά λάθη, απόρροια της χαμηλής ετοιμότητας των παικτών λόγω διακοπής, με τον Φοίνικα να κάνει ...ανατροπή πάνω στην ανατροπή. Η ομάδα της Σύρου πήρε το πρώτο σετ με σκορ 25-22, με τον Ολυμπιακό να βελτιώνεται στη συνέχεια και να παίρνει τα δύο επόμενα, με 25-23 και 25-20. Και εκεί που η πλάστιγγα έμοιαζε να γέρνει υπέρ των «ερυθρολεύκων», στο 4ο σετ υπέπεσαν σε πολλά λάθη και αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα στην υποδοχή, στοιχεία που επέτρεψαν στον Φοίνικα να επανέλθει και μετά από σπουδαία μάχη να επικρατήσει με σκορ 27-25, να ισοφαρίσει σε 2-2 και να στείλει τον ημιτελικό στο τάι μπρέικ. Εκεί το ντέρμπι συνεχίστηκε μέχρι τέλους, με τον Φοίνικα να βγαίνει νικητής με σκορ 18-16.

Σήμερα Τετάρτη, επίσης στο ΟΑΚΑ, διεξάγεται ο πρώτος αγώνας για τα ημιτελικά ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό (17.00 - ΕΡΤ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ