Τετάρτη 1 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Ψηφίστηκε από τη ΓΣ ο απολογισμός της διοίκησης

Σε μια Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ με τη συμμετοχή εκπροσώπων των τοπικών Ποδοσφαιρικών Ενώσεων (ΕΠΣ) και από την οποία δεν έλειψαν η ένταση και οι κόντρες συμφερόντων μεταξύ αντίπαλων συμμαχιών, εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της Ομοσπονδίας. Στη ΓΣ έδωσε το «παρών» και ο εντεταλμένος των FIFA - UEFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο, Χέρμπερτ Χούμπελ.

Οσον αφορά τα διαδικαστικά, ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός της ΕΠΟ έλαβαν την έγκριση με 55 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 1 «παρών». Καταψήφισαν ο Ολυμπιακός και οι ΕΠΣ Ηλείας, Ηρακλείου, Λασιθίου, Πειραιά και Χανίων. Ο διοικητικός απολογισμός εγκρίθηκε με 53 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 4 «παρών». Καταψήφισαν ο Ολυμπιακός και οι ΕΠΣ Ηλείας, Ηρακλείου, Λασιθίου, Πειραιά, Ρεθύμνου και Χανίων, ενώ «παρών» ψήφισαν οι ΕΠΣ Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Λακωνίας και Ρεθύμνου.

Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, έκανε τον απολογισμό της διοίκησής του εστιάζοντας στην εφαρμογή του VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που όπως είπε αποτελεί «τη μεγαλύτερη παρέμβαση» που έχει γίνει.

Από την πλευρά του ο εντεταλμένος των FIFA - UEFA, Χ. Χούμπελ, στη δική του τοποθέτηση απηύθυνε έκκληση προς τους Ελληνες παράγοντες να σταματήσουν τις εμπρηστικές δηλώσεις και τον μεταξύ τους «πόλεμο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ