Παρασκευή 3 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΤΡΑΣ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Κινητοποίηση για την υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής

Η Δημοτική Αρχή Πάτρας και η Επιτροπή Αγώνα Συλλόγων διοργανώνουν μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση την Κυριακή 5 Ιούλη στις 9 το πρωί, στην πλατεία Γεωργίου και πορεία μέχρι τον σιδηροδρομικό σταθμό του Ρίου.

Αιτήματα της νέας κινητοποίησης είναι η υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής, η συνέχιση λειτουργίας του Προαστιακού και η διαμόρφωση Γραμμικού Πάρκου στην επιφάνειά της. Σωματεία, Σύλλογοι και Φορείς της πόλης, με ανακοινώσεις τους, καλούν τα μέλη τους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Πατρέων σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Πατρέων στηρίζει την προγραμματισμένη για την Κυριακή 5 Ιούλη κινητοποίηση που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων, μαζί με πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς της πόλης μας, με αίτημα την υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής υψηλών ταχυτήτων, τη συνέχιση λειτουργίας του Προαστιακού και τη διαμόρφωση Γραμμικού Πάρκου, πεζοδρόμων και ποδηλατόδρομου. Καλούμε τους συναδέλφους μας να δώσουν μαζικά το "παρών" στην κινητοποίηση, ματαιώνοντας τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για διχοτόμηση της πόλης μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ