Σάββατο 19 Σεπτέμβρη 2020 - Κυριακή 20 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΡΤΑΣΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΤΑΣΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΗ ΜΩΡΑΪΤΗ, στα δυο χρόνια από το θάνατό του (24/9/2018), η σύντροφός του Ολγα προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

***

ΦΩΤΟ

Στις 22 Αυγούστου 2020 συμπληρώθηκαν έντεκα χρόνια από το θάνατο του ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΣΕΛΙΚΑ. Γεννήθηκε στη Δράμα το 1929. Από τα μαθητικά του χρόνια εντάχθηκε ενεργά στο κίνημα. Εγινε μέλος της ΕΠΟΝ. Οργανώθηκε στο ΚΚΕ στα φοιτητικά του χρόνια και παρέμεινε μέλος του μέχρι το θάνατό του (60 και πλέον χρόνια).

Στη μνήμη του η σύντροφός του Υβέτ προσφέρει στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων - Πεντέλης, 300 ευρώ για να το ενισχύσει οικονομικά, ιδιαίτερα σήμερα που του επιβάλλεται από το αστικό κράτος πρόστιμο γιατί δεν δίνει λίστες με τα ονόματα όσων το στηρίζουν με μικροποσά.

***

ΦΩΤΟ 3

Στην άσβεστη μνήμη της ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣΙΔΟΥ - ΤΖΙΩΚΑ, μαχήτριας του ΕΛΑΣ και αξιωματικού του ΔΣΕ, πολιτικής πρόσφυγα στη Λαϊκή Δημοκρατία της Πολωνίας, της ΠΑΛΑΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣΙΔΟΥ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ, μαχήτριας του ΔΣΕ, που υπηρέτησε στο Υγειονομικό, και του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΤΑΣΙΔΗ (ψευδώνυμο Βελισσάριος - Γιάγκος), που σκοτώθηκε στο Μακρύγιαλο Κατερίνης τον Ιούλη 1947 κατά τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στα Πιέρια, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, ως απάντηση στην απόφαση της κυβέρνησης να του επιβάλει πρόστιμο. Για να δυναμώσουν η φωνή, η δύναμή του και οι αγώνες του λαού.

Η οικογένεια

***

ΦΩΤΟ

Η Κομματική Οργάνωση Αγίας Βαρβάρας και η ΤΟ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ αποχαιρετούν με βαθιά συγκίνηση τον αδικοχαμένο ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ, στέλεχος του Κόμματος, μέλος της ΕΟΕ της ΤΟ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών Συνοικιών, που εντάχθηκε από νεαρή ηλικία στην ΚΝΕ, ενώ στο Κόμμα οργανώθηκε το 1978, περνώντας από διάφορες στελεχικές ευθύνες στην κομματική του ζωή, στις οποίες πάντα ανταποκρίθηκε με συνέπεια και μαχητικότητα. Η Κομματική Οργάνωση Αγίας Βαρβάρας και οι οπαδοί του Κόμματος προσφέρουν στη μνήμη του 500 ευρώ στο ΚΚΕ. Η ΤΟ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών Συνοικιών επίσης προσφέρει 250 ευρώ στο ΚΚΕ.

ΑΔΑΛΗ ΣΟΦΙΑ
ΑΔΑΛΗ ΣΟΦΙΑ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου και συντρόφου ΣΤΕΛΙΟΥ ΛΑΜΠΑΡΔΑΚΗ προσφέρουμε στο κόμμα μας, το τιμημένο ΚΚΕ 60 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αχαρνών της ΤΟ Α΄ Αθήνας.

Ελένη Κούκουρα - Γιούλα Τρίτου

***

ΦΩΤΟ

Η Ζωή Γεωργίου - Ψημμένου προσφέρει, στη μνήμη του ΤΑΚΗ ΨΗΜΜΕΝΟΥ, που πρόσφατα «έφυγε» από κοντά μας, 50 ευρώ στην ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στην 27/8/2020 «έφυγε» απ' τη ζωή ο αταλάντευτος κομμουνιστής ΚΙΜΩΝ ΚΑΡΡΑΣ. Ηταν ένας από του 905 κομμουνιστές κρατούμενους στο Λακκί της Λέρου που ενέκρινε τη 12η Ολομέλεια και υπέγραψε υπέρ του Κόμματος. Αυτή του την υπογραφή τίμησε έως το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του προσφέρουμε 80 ευρώ στο ΚΚΕ.

Μπάμπα Κατίνα

Μπάμπα Αννα

  • Πρόσφατα «έφυγε» από κοντά μας ο ΚΙΜΩΝΑΣ ΚΑΡΡΑΣ. Σύμφωνα με δική του θέληση, κηδεύτηκε με πολιτική κηδεία. Μεγάλη η προσφορά του στο λαϊκό κίνημα. Τον γνωρίσαμε μετά τη μεταπολίτευση. Παλιός και έμπειρος συνδικαλιστής, πρωτοστάτησε στη δημιουργία της Εξυγιαντικής Κίνησης και ανέπτυξε δραστηριότητα για τη δημιουργία της ΔΗΚΕΒΕ σε αντιμονοπωλιακή - αντιιμπεριαλιστική βάση. Ελεγε ότι πρέπει να έχουμε μια σωστή προοπτική, μια σωστή κατεύθυνση. Εμείς τότε, νέοι, άπειροι, συγκεντρωνόμασταν γύρω του και ακούγαμε. Η υπομονή του και ο σεβασμός στην άλλη άποψη, μας βοήθησαν να μάθουμε να συζητάμε και να λειτουργούμε αποτελεσματικότερα. Γνώμονάς του πάντα το συμφέρον των συναδέλφων. Εδωσε άπειρες μάχες μέσα στις αίθουσες των συνελεύσεων και των δικαστηρίων όπου τον έσερναν. Εγινε ο πρώτος πρόεδρος της ΟΒΣΘ μετά την πτώση της χούντας.

Συνάδελφε Κίμωνα, σε ευχαριστούμε που αγωνίστηκες μαζί μας για την προώθηση των θέσεων της ΔΗΚΕΒΕ. Σε ευχαριστούμε που μας έμαθες να έχουμε υπομονή και να πιστεύουμε στους στόχους μας. Σε ευχαριστούμε για τις αγωνιστικές στιγμές που ζήσαμε μαζί σου. Σου δίνουμε το λόγο μας ότι θα συνεχίσουμε στον δρόμο που μας δίδαξες, που μαζί χαράξαμε. Θα σε θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη, όλοι οι συνάδελφοί σου, συνταξιούχοι τώρα.

ΕΛΕΝΗ ΤΖΙΩΚΑ-ΚΑΡΤΑΣΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΤΖΙΩΚΑ-ΚΑΡΤΑΣΙΔΟΥ
Οι συνάδελφοί του από το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Θεσσαλονίκης στη μνήμη του προσφέρουν στον «Ριζοσπάστη» 300 ευρώ.

  • Η ΚΟΒ Χαριλάου προσφέρει στη μνήμη του συντρόφου μας ΚΙΜΩΝΑ ΚΑΡΡΑ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 27/8/2020, το ποσό των 220 ευρώ.

***

Στη μνήμη του πατέρα του, ΑΔΑΜ ΠΡΙΑΓΓΕΛΟΥ, που έμεινε 48 μήνες στο κολαστήριο της Μακρονήσου, ο Τάσος Πριάγγελος προφέρει 50 ευρώ στο Κόμμα μέσω ΚΟΒ Σούρπης Μαγνησίας.

***

Πέρασε ένας χρόνος από το θάνατο της μητέρας μου ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥ. Στη μνήμη της προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Θέρμης.

Παναγιώτης Δημαρχόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου φίλου και αγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗ προσφέρω 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη» και στο ΚΚΕ για να δυναμώσει και να συνεχίσει τον αγώνα του.

Δε θα ξεχάσω τις ωραίες στιγμές που περάσαμε στις συναντήσεις μας, τα μαθήματα ιστορίας που ακολουθούσαν, τις αμέτρητες συζητήσεις για τα χρόνια της Κατοχής, του Εμφυλίου, της εξορίας στη Μακρόνησο. Τα βιβλία του που μου χάρισε απλόχερα όταν συστήθηκα ως κόρη του αγωνιστή Κώστα Κεφαλέλη, από την ίδια περιοχή που έδρασε και ο ίδιος. Πάνω από όλα με εντυπωσίασε η απέραντη αγάπη του στους ανθρώπους. Ξεχωριστή προσωπικότητα. Σε κέρδιζε με το βλέμμα, το λόγο και τη σκέψη του. Σε κέρδιζε με τα βιβλία, τους πίνακες και τις αφηγήσεις του για εκείνα τα χρόνια. Κάθε πίνακάς του κρύβει τη δική του ιστορία. Ενας ξεχωριστός άνθρωπος, αγωνιστής, συγγραφέας, ζωγράφος και κομμουνιστής.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΔΑΛΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΔΑΛΗΣ
Για τον τραυματισμό του άκουσα ζωντανά την περιγραφή του και συγκλονίστηκα. Δεν ξεχνούσε ποτέ να με ρωτάει για την οικογένειά και τα παιδιά μας, για τη ζωή μου στην πολιτική προσφυγιά όπου μεγάλωσα. Ηθελε να μάθει κι όλο με ρωτούσε πώς ήρθα, πώς είδα την πατρίδα όταν πάτησα για πρώτη φορά τη γη που πότισαν με αίμα οι γονείς μου και οι συναγωνιστές τους. Δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω μου. Με άκουγε και κρατούσε το τραυματισμένο του χέρι στην καρδιά. Με ευχαριστούσε και ήθελε να μου το πει με αυτόν τον τρόπο. Δάκρυζε και συγκινούνταν γρήγορα. Και τότε ψάχναμε τη δύναμη να διώξουμε τον κόμπο στο λαιμό μας και συνεχίζαμε... Με αυτές τις αναμνήσεις θα συνεχίσουμε να τον θυμόμαστε. Θα μας λείψει πολύ.

Αννα Κεφαλέλη και Θεοδόσης Μαμάης

  • Στη μνήμη του αγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗ προσφέρω 20 ευρώ για το Μνημείο της Μακρονήσου, όπου κρατήθηκε εξόριστος για πολλά χρόνια. Εκεί, στη Μακρόνησο, πέρασε δύο χρόνια εξορίας και ο αδερφός μου Γιώργος.

Ραλλή Τερζόγλου

***

ΦΩΤΟ

Στις 16 Σεπτέμβρη συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την απώλεια του συντρόφου μας ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΖΕΡΒΟΥ. Γεννήθηκε στην Περαχώρα Κορινθίας το 1924 και όλη του η οικογένεια συνέβαλε στον αγώνα κατά την περίοδο της Εθνικής Αντίστασης και στον ΔΣΕ. Η ζωή του συνδέθηκε από νωρίς με την πάλη για «έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων». Παρ' όλες τις διώξεις και τις φυλακίσεις (Γυάρο, Ακροναυπλία, Κέρκυρα, Πάτρα) δεν λύγισε λεπτό. Εδωσε τη μάχη από όποιο μετερίζι και αν του ανατέθηκε καθώς ανέλαβε χρεώσεις στα κομματικά όργανα του νομού και δούλεψε συνδικαλιστικά στο Σωματείο Οικοδόμων, διατελώντας πρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου - Περαχώρας, στο Σωματείο Συνταξιούχων και στο Παράρτημα Λουτρακίου - Περαχώρας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ) ΑΔΑΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ) ΑΔΑΛΗΣ
Τίμησε με συνέπεια για 74 χρόνια τον τίτλο του μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Αποτέλεσε παράδειγμα ήθους, αυταπάρνησης και κομμουνιστικής στάσης ζωής, κάτι που το αναγνώριζαν ακόμα και οι πολιτικοί αντίπαλοι του Κόμματός μας. Οσα μας δίδαξες μένουν παρακαταθήκη και θα μας συντροφεύουν στον αγώνα μας για τη σοσιαλιστική - κομμουνιστική κοινωνία που πάλευες και συ.

Στη μνήμη του η κόρη του Κατερίνα προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Εξαρχείων και η σύζυγός του Μαρίκα προσφέρει 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Λουτρακίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου πατέρα ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΡΑΓΩΤΗ προσφέρω στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης» 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Για τον συναγωνιστή ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ, που η αγωνιστικότητά του και η πάλη του για έναν καλύτερο κόσμο δεν θα ξεχαστούν, η Κ. Ελευθερία προσφέρει στην ΤΟ Βιομηχανίας του ΚΚΕ 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΠΟΠΗΣ ΔΡΙΤΣΑ δίνουμε στην ΚΟ Εύβοιας 100 ευρώ οι Γ. Π. και Χ. Π., Ε. Σ., 50 ευρώ η Ευτυχία και Ολγα Τζίμα - Βαταλίδου από το Σίδνεϊ Αυστραλίας.

***

ΦΩΤΟ

Η Μαρίκα Πουλικίδου προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Πόλης Κατερίνης, αντί μνημοσύνου, στη μνήμη του συντρόφου της ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΟΥΛΙΚΙΔΗ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αλησμόνητου συντρόφου και για χρόνια προέδρου του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου ΦΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, αλλά και ως απάντηση στο απαράδεκτο πρόστιμο που επέβαλαν στο ΚΚΕ, η Λένα και ο Γιάννης Διαμαντόπουλος προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Αγίου Δημητρίου - «Γεννηματά» - ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

***

ΦΩΤΟ

Στις 20 Σεπτέμβρη 2018 «έφυγε» από κοντά μας η πολυαγαπημένη μας ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ. Στοργική κι ακούραστη, άνθρωπος του χρέους και της προσφοράς. Στάθηκε δίπλα στους πολλούς και δύσκολους αγώνες που έδωσαν τα αδέλφια της, ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΑΝΟΥΣΟΣ και ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ, την περίοδο του ένοπλου αγώνα, μέσα από τις γραμμές της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Πιστή στα ιδανικά του Κόμματος, στηρίζοντάς το με κάθε μέσο. Σύντροφος και συνοδοιπόρος της ζωής της ο καθημερινός «Ριζοσπάστης».

ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑΣ
Στη μνήμη της η οικογένεια του Κώστα Καλιγιαννίδη προσφέρει 30 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Β' Διαμερίσματος Πειραιά.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ (φωτ.), των γονιών του, ΧΡΗΣΤΟΥ (φωτ.) και ΣΟΦΙΑΣ ΑΔΑΛΗ (φωτ.), και των γονιών της Βικτωρίας, ΣΤΕΡΙΑΝΗΣ και ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΙΤΣΟΥΛΗ, η σύζυγός του Βικτωρία, τα παιδιά του, Σοφία, Μαργαρίτα, Χρήστος, και τα εγγόνια του, Ουρανία και Βικτωρία, προσφέρουν 50 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 40 μέρες από τότε που χάσαμε τον σύντροφο ΠΟΡΦΥΡΙΔΗ ΤΑΣΟ. Εως το τέλος της ζωής του, στα 84 χρόνια, υπήρξε παράδειγμα αγωνιστή κομμουνιστή. Στη Νεολαία Λαμπράκη από τα νεανικά του χρόνια, στον αντιδικτατορικό αγώνα αργότερα, στις μάχες του αγροτικού συνεταιριστικού κινήματος και της Τοπικής Διοίκησης στη συνέχεια.

Πάντα σταθερά και αταλάντευτα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ και οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Λουδία 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας, ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ του Ιωάννου, οικοδόμου, από την Κριτσά Λασιθίου, παλαίμαχου κομμουνιστή και αντιστασιακού, που πέθανε στις 8/9/1987, και ΠΑΠΑΔΙΩΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ συζ. Χρήστου, από την Κριτσά Λασιθίου, που πέθανε στις 25/5/1992, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 300 ευρώ.

Τα παιδιά τους


ΠΑΛΑΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ -ΚΑΡΤΑΣΙΔΟΥ
ΠΑΛΑΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ -ΚΑΡΤΑΣΙΔΟΥ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΖΕΡΒΟΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΖΕΡΒΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΓΩΤΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΓΩΤΗΣ

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΥΛΙΚΙΔΗΣ
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΥΛΙΚΙΔΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΜΠΑΡΔΑΚΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΜΠΑΡΔΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗΣ

ΠΟΠΗ ΔΡΙΤΣΑ
ΠΟΠΗ ΔΡΙΤΣΑ

ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΚΙΜΩΝΑΣ ΚΑΡΡΑΣ
ΚΙΜΩΝΑΣ ΚΑΡΡΑΣ

ΤΑΚΗΣ ΨΗΜΜΕΝΟΣ
ΤΑΚΗΣ ΨΗΜΜΕΝΟΣ

ΤΑΣΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΔΗΣ
ΤΑΣΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΔΗΣ

ΠΑΠΑΔΙΩ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
ΠΑΠΑΔΙΩ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2018-12-28 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2017-04-23 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2014-10-26 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2013-12-14 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2011-07-02 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2010-10-26 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ