Σάββατο 19 Σεπτέμβρη 2020 - Κυριακή 20 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΕΕΕΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Καλεί τους εργαζόμενους σε αγωνιστική ετοιμότητα

Σε αγωνιστική ετοιμότητα, με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη και του ΥΠΕΝ Κ. Χατζηδάκη στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, την ερχόμενη Τρίτη, καλεί τους εργαζόμενους και τον λαό της περιοχής το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να στείλουν αγωνιστικό μήνυμα απόρριψης των αντιλαϊκών σχεδιασμών κυβέρνησης και ΕΕ, με την πολιτική της λεγόμενης «απολιγνιτοποίησης».

Σε ανακοίνωσή του, το Σωματείο τονίζει πως τα κυβερνητικά σχέδια (Masterplan, ΕΣΕΚ, Business Plan για τη ΔΕΗ κ.ά.) «μετατρέπουν τη Δυτική Μακεδονία σε κρανίου τόπο για τους εργαζόμενους. Τρίβουν τα χέρια τους σήμερα αυτοί που κάνουν κουμάντο στην παραγωγή - μεταφορά και διανομή ηλεκτρικής ενέργειας, αυτοί που απολαμβάνουν τεράστιας κρατικής και ευρωπαϊκής χρηματοδότησης, φοροαπαλλαγές και φοροελαφρύνσεις για επενδύσεις σε ΑΠΕ και άλλα έργα, που μόνο στόχο έχουν τεράστια κέρδη.

Οι εργαζόμενοι να προσπεράσουν τις αναστολές που έχουν σήμερα, να αναλογιστούμε πως με την υποχώρηση και την αποδοχή μοιρολατρικά αυτών που μας ετοιμάζουν θα ξημερώνει πάντα μια πιο δύσκολη μέρα για εμάς και τις οικογένειές μας. Η οργάνωση στο Σωματείο και η πάλη σήμερα για την υπεράσπιση της ζωής μας είναι μονόδρομος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ