Σάββατο 19 Σεπτέμβρη 2020 - Κυριακή 20 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ
Θα ζει στους αγώνες και στις διεκδικήσεις μας

Ανακοίνωση για το θάνατο του Βαγγέλη Μπούτα εξέδωσε η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του. Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Το παράδειγμά του, η πρωτοπόρα δράση του ενέπνευσαν τις νέες γενιές των συνδικαλιστών του αγροτικού κινήματος, δηλώνουμε περήφανοι που συμπορευτήκαμε μαζί του. Η απουσία του είναι ήδη αισθητή σε μια περίοδο που αγρότες και κτηνοτρόφοι δέχονται νέα επίθεση στη ζωή και το εισόδημά τους, με την εφαρμοζόμενη πολιτική όλων των ελληνικών κυβερνήσεων και την ΚΑΠ της ΕΕ.

Δεν αποχαιρετάμε τον Βαγγέλη Μπούτα. Θα είναι μαζί μας στους καημούς, στους πόθους, στις ελπίδες των αγροτών και κτηνοτρόφων. Στην οργάνωση της πάλης και των διεκδικήσεων της μικρομεσαίας αγροτιάς. Θα είναι μαζί μας στα μεγάλα, μαχητικά μπλόκα, εκεί που χτυπάει η καρδιά του αγροτικού κινήματος και δεν μπορεί να τα σταματήσει καμία κυβέρνηση, καμία ποινικοποίηση, καμία κρατική καταστολή.

Αυτή την υπόσχεση δίνουμε, να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του αγροτικού κινήματος, να δυναμώσουμε την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, τις Ομοσπονδίες και πρώτα απ' όλα τους Συλλόγους, το οργανωμένο αγροτικό κίνημα στο οποίο αφιέρωσε τη ζωή του. Ο Βαγγέλης Μπούτας παραμένει ζωντανός στη συνείδηση και τη λαϊκή μνήμη και εκεί θα βρίσκεται κοντά μας. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ