Σάββατο 17 Οχτώβρη 2020 - Κυριακή 18 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Για τις εξελίξεις στις Κατασκευές και την απάντηση των εργαζομένων

Εκδήλωση - σύσκεψη με θέμα «Οι εξελίξεις στον κλάδο των Κατασκευών στο φόντο της νέας καπιταλιστικής κρίσης. Η απάντηση των εργαζομένων» θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 22/10, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, με πρωτοβουλία των Σωματείων Οικοδόμων Θεσσαλονίκης, Κατεργασίας Ξύλου Θεσσαλονίκης και Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:

-- Δημήτρης Αναστασιάδης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας, με θέμα: «Καταστροφές από τα φυσικά φαινόμενα στον 21ο αιώνα. Δυνατότητες της επιστήμης και πολιτικές επιλογές».

-- Νίκος Τζανετής, τεχνικός ασφαλείας, πρόεδρος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Μεταλλείων και Λατομείων Βορείου Ελλάδος, με θέμα: «Ατομική ή εργοδοτική ευθύνη τα εργατικά ατυχήματα;».

-- Χρήστος Καραχρήστος, γιατρός, γραμματέας του ΔΣ της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Να υπερασπιστούμε την υγεία μας, μέσα και έξω από τους χώρους δουλειάς».

-- Θανάσης Κουτσουράς, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Οι εργαζόμενοι έχουμε μεγάλη πείρα. Να μην πληρώσουμε ξανά την κρίση τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ