Τετάρτη 21 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Για τις εξελίξεις στις Κατασκευές και την απάντηση των εργαζομένων

Εκδήλωση - σύσκεψη με θέμα «Οι εξελίξεις στον κλάδο των Κατασκευών στο φόντο της νέας καπιταλιστικής κρίσης. Η απάντηση των εργαζομένων» θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο, με πρωτοβουλία των Σωματείων Οικοδόμων Θεσσαλονίκης, Κατεργασίας Ξύλου Θεσσαλονίκης και Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:

-- Δημήτρης Αναστασιάδης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας, με θέμα «Καταστροφές από τα φυσικά φαινόμενα στον 21ο αιώνα. Δυνατότητες της επιστήμης και πολιτικές επιλογές».

-- Νίκος Τζανετής, τεχνικός Ασφαλείας, πρόεδρος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Μεταλλείων και Λατομείων Βορείου Ελλάδος, με θέμα «Ατομική ή εργοδοτική ευθύνη τα εργατικά ατυχήματα;».

-- Χρήστος Καραχρήστος, γιατρός, γραμματέας του ΔΣ της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, με θέμα «Να υπερασπιστούμε την υγεία μας, μέσα και έξω από τους χώρους δουλειάς».

-- Θανάσης Κουτσουράς, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσσαλονίκης, με θέμα «Οι εργαζόμενοι έχουμε μεγάλη πείρα. Να μην πληρώσουμε ξανά την κρίση τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ