Τετάρτη 25 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ
Πολύμορφες αγωνιστικές πρωτοβουλίες

Αγωνιστική απάντηση στην πολιτική της κυβέρνησης, που οδηγεί την πλειοψηφία των βιοπαλαιστών αγροτών στη φτώχεια και βάζει σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή του λαού, δίνουν Αγροτικοί Σύλλογοι και Ομοσπονδίες που συσπειρώνονται στην Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, με μια σειρά από παρεμβάσεις.

Να μην εξαιρεθούν οι παραγωγοί βρώσιμης επιτραπέζιας ελιάς από την αποζημίωση των 30 ευρώ ανά στρέμμα και να δοθεί ουσιαστική στήριξη στους ελαιοπαραγωγούς που πλήττονται από τις χαμηλές τιμές των προϊόντων τους, με αποζημιώσεις για όλους τους ελαιοπαραγωγούς και όχι μόνο για τους «κατά κύριο επάγγελμα αγρότες», απαίτησαν χτες οι Αγροτικοί Σύλλογοι Στυλίδας - Εχιναίων και Πελασγίας της Ανατολικής Φθιώτιδας, με παραστάσεις διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λαμία.

Παράλληλα, σειρά από αγωνιστικές πρωτοβουλίες ανακοίνωσε χτες σε συνέντευξη Τύπου η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας. Ο Κώστας Τζέλλας, πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ, αναφέρθηκε στην καθυστέρηση στις αποζημιώσεις για τις καταστροφές που προκάλεσε ο «Ιανός» και στην ανάγκη ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος Υγείας, ιδιαίτερα των Κέντρων Υγείας στην ύπαιθρο. Μετά τις συναντήσεις που είχε η Ομοσπονδία με τη διοίκηση της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τα προβλήματα των παιδιών τους στα σχολεία, αλλά και την αυριανή παρέμβαση στις 11 π.μ. στο ΚΥ Παλαμά, προγραμματίζονται παρεμβάσεις: Στην Αντιπεριφέρεια για τα αντιπλημμυρικά και αρδευτικά έργα. Στον ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις. Στη ΔΕΗ για τις απειλές διακοπής ηλεκτροδότησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ