Σάββατο 19 Δεκέμβρη 2020 - Κυριακή 20 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΘΑΝΑΣΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, του γαμπρού μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ, και του αδερφού μου ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΟΓΚΑΚΟΥ, πολιτικού επιτρόπου της 3ης μεραρχίας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟ Σεπολίων.

Βούλα Αθανασοπούλου

* Στη μνήμη του συζύγου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΥ, του γαμπρού μου ΘΑΝΑΣΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ, και του αδερφού μου ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΟΓΚΑΚΟΥ, πολιτικού επιτρόπου της 3ης μεραρχίας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, προσφέρω για την Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ.

Κατερίνα Αλεποπούλου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΒΙΤΣΑ και του αδερφού μας ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, από το χωριό Κερασούλα Καλαμπάκας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ μέσω της ΚΟ Γούβας.

Σπυριδούλα και Ευθύμιος Βαβίτσας

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και της ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, που αγωνίστηκαν μέσα από τις γραμμές του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ για τα δίκια του λαού μας και για το λόγο αυτό εξορίστηκαν σε Μακρόνησο και Σαμοθράκη, προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Γιαννιτσών το ποσό των 105 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ.

Με τιμή τα παιδιά τους, τα ανίψια, τα εγγόνια

***

ΦΩΤΟ

Την 1η Σεπτέμβρη 2020 «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ. Γεννήθηκε στη Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς στις 28/4/1935. Από οικογένεια πολιτικών προσφύγων, υπήρξε σεμνός αγωνιστής, πιστός στα ιδανικά και τις αρχές του Κόμματος μέχρι τέλους. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Πολίχνης, της οποίας διετέλεσε και Γραμματέας.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΦΑΛΕΛΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΦΑΛΕΛΗ
Η σύζυγος Φρειδερίκη και η κόρη Δέσποινα Μιχαηλίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας παππού, συντρόφου, συναγωνιστή, υπέροχου ανθρώπου ΦΑΙΔΩΝΑ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ, μέλους της ΟΠΛΑ και του ΔΣΕ, που αφιέρωσε τη ζωή του για έναν κόσμο καλύτερο μέσα από τις γραμμές του Κόμματός μας, για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό, προσφέρω μέσω της ΚΟΒ Κατασκευών Θεσσαλονίκης το ποσό των 50 ευρώ.

Ο εγγονός του Τσαβδαρίδης Παναγιώτης

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 6μισι χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ. Στη μνήμη του η σύζυγος και συντρόφισσα Αλέκα και οι πολυαγαπημένες του κόρες Αθανασία και Αναστασία δίνουν 80 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ανω Τούμπας.

***

ΦΩΤΟ 2

Πέρασαν 46 χρόνια από το θάνατο του πατέρα μας ΚΩΣΤΑ ΚΕΦΑΛΕΛΗ (ψευδώνυμο Χολομώντας) και της μητέρας μας ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΕΦΑΛΕΛΗ (το γένος Μεταξά). Και οι δύο μαχητές του ΔΣΕ και πολιτικοί πρόσφυγες για πολλά χρόνια στη Ρουμανία.

Αξέχαστη η αγάπη τους και οι συμβουλές τους. Αξέχαστες και οι ατέλειωτες συζητήσεις για την Ιστορία, τη Λογοτεχνία, τη Φιλοσοφία και τον Αγώνα που κάνανε για το δίκαιο και την ελευθερία των λαών. Αξέχαστες είναι και οι ζωντανές συζητήσεις στο σπίτι μας με τους συναγωνιστές τους Μουτάφη Στέλιο (από την Κορνοφωλιά του Εβρου), Θεόδωρο Δημητριάδη και Χρήστο Ευαγγέλου. Ολοι τους κουβαλούσαν τα τραύματα του εμφυλίου. Ολοι τους ήταν μαχητές του ΔΣΕ και συνοδοιπόροι στον αγώνα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Ολοι έζησαν στη μικρή πόλη Μετζιντία της Ρουμανίας. Ημασταν η μικρή οικογένεια των προσφύγων με τους πέντε αντάρτες του ΔΣΕ και με λίγες οικογένειες των παιδιών του '48 που σώθηκαν από τον πόλεμο.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΕΛΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΕΛΗΣ
Στη μνήμη τους και για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, που ήταν η περηφάνια τους, και 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Οι κόρες τους Αννα και Ουρανία Κεφαλέλη

***

ΦΩΤΟ

Η πολυαγαπημένη μου σύζυγος ΜΥΡΟΦΟΡΑ ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΙΔΗ (Μαίρη) «έφυγε» από τη ζωή στις 28 Απρίλη 2020. Στη μνήμη της προσφέρω στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Στουτγκάρδης το ποσό των 300 ευρώ.

Ο σύζυγός της Θανάσης Στουγιαννίδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ (φωτ.), αγωνιστή και στελέχους της ΕΑΜικής Εθνικής αντίστασης στη Μέση Ανατολή, καταδικασμένου εξάκις σε θάνατο και έγκλειστου στα «σύρματα» του Γκεμπέιτ, επ' ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής (21 Δεκέμβρη), καθώς και στη μνήμη της συζύγου του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ (ΤΟΥΛΑΣ) ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ για τον ένα χρόνο (28 Δεκέμβρη) από την απώλειά της, προσφέρουμε στο πλαίσιο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ μέσω ΟΒ Ιατρικής Ιωαννίνων και 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγ. Παρασκευής Αττικής.

Οι γιοί τους Πλάτων και Νίκος και οι οικογένειές τους

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΠΡΟΚΟΠΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ από τη Βόνιτσα και του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΡΕΤΤΑ από την Κοκκινιά, αγωνιστών του εργατικού κινήματος, προσφέρουμε 40 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, που αγάπησαν και υπηρέτησαν με συνέπεια, μέσω ΚΟΒ Ασπρων Χωμάτων Νίκαιας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΒΙΤΣΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΒΙΤΣΑΣ
Κορομπίλης Σταύρος, Δρέττα Δώρα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων γονιών μας ΓΙΩΡΓΟΥ (φωτ.) και ΞΕΝΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ (φωτ.), ΜΑΝΘΟΥ και ΚΑΤΙΝΑΣ ΦΩΣΚΟΛΟΥ, που είναι πάντα παρόντες στις καρδιές μας και στη σκέψη μας, προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Ιλισίων το ποσό των 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος που 102 χρόνια ανοίγει δρόμους στην κοινωνία μας, του τιμημένου ΚΚΕ.

Τα παιδιά τους Νίκος και Τζένη Φώσκολου

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 28/3/2017 «έφυγε» ο πατέρας μου, μαχητής του ΔΣΕ, ΚΟΛΙΣΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ. Γεννήθηκε στα Γιαννιτσά Πέλλας το 1927, από αγροτική οικογένεια. Εντάχθηκε στον ΔΣΕ το 1947 έως το 1949. Βαριά τραυματισμένος πέρασε στην Αλβανία και από εκεί μαζί με άλλους μαχητές στην Τασκένδη, όπου έζησε μέχρι τον επαναπατρισμό του τον Αύγουστο του 1975 με την οικογένειά του. Παρέμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού.

Συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η μητέρα και γιαγιά μας ΚΟΛΙΣΙΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ. Γεννήθηκε στα 1931 στο χωριό Βροντισμένη Ιωαννίνων από αγροτική οικογένεια. Το 1947 κατατάχθηκε στον ΔΣΕ. Το 1949 μαζί με πολλούς αγωνιστές έφτασε στην Τασκένδη πολιτικός πρόσφυγας. Μετά από 26 χρόνια, το 1975, επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα. Μέχρι το τέλος της ζωής της ήταν μέλος του ΚΚΕ, έμεινε πιστή στα ιδανικά του σοσιαλισμού που γνώρισε από κοντά.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε 90 ευρώ μέσω ΚΟΒ Πατησίων.

Η κόρη Τάνια και ο εγγονός Σέργιος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των μαχητών του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ ΑΧΙΛΛΕΑ, ΟΜΗΡΟΥ (φωτ.) και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΓΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ΕΛΕΝΗΣ, ΚΡΗΤΣΑΝΗ ΧΡΗΣΤΟΥ και ΣΜΑΡΩΣ, ΚΙΜΙΣΚΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του τιμημένου ΚΚΕ.

ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Μαργαρίτα και Χρήστος Χριστοφορίδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδερφού του ΗΛΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗ (φωτ.) από Μέλαμπες Ρεθύμνου, που δολοφονήθηκε μαζί με τον ΘΕΟΦΙΛΟ ΤΡΟΥΛΛΙΝΟ από το Ηράκλειο, ύστερα από βασανιστήρια για να αποκηρύξουν τα πιστεύω τους στο σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Είχαν συλληφθεί το 1947 στον Ψηλορείτη ύστερα από σκληρές μάχες που έδωσε ο Δημοκρατικός Στρατός να απεγκλωβιστεί από τον κλοιό 2.500 εθνικοφρόνων, χωροφυλάκων και λοιπών. Επίσης, για τα 100χρονα από τη δολοφονία του πρωτοπόρου κομμουνιστή ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΓΔΟΠΟΥΛΟΥ και τα 102 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ, ο 93χρονος Γιάννης Τυροκομάκης προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, ως δεύτερη δόση, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης. Ενα μικρό λιθαράκι για τους αγώνες που είναι μπροστά μας ενάντια στα βάρβαρα μέτρα και την επίθεση που γίνεται στα εργασιακά δικαιώματα, στο λαϊκό κίνημα, στο πενιχρό εισόδημα των εργαζομένων, συνταξιούχων, ανέργων.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΠΑ, που «έφυγε» άδικα χάνοντας τη μάχη με το καρκίνο πριν από 8 χρόνια, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσα από τις γραμμές του οποίου πάλεψε για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Ζακύνθου.

Τάσος Μπουρσαλίδης

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από τέσσερα χρόνια, υπήρξε δραστήριο μέλος του Κόμματος, μεταλλεργάτης και μετά τη συνταξιοδότηση διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ν. Δημητριάδας Βόλου το ποσό των 100 ευρώ σε δύο δόσεις.

ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Η σύζυγος Ελένη και τα παιδιά Γιώργος, Νίτσα, Χρίστος και Μιχάλης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΑΡΓΥΡΗ Σ. ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΜΕΝΤΟΥ από το Καταφύγι Ικαρίας, η σύζυγός του Γιαννούλα Αδάμου και τα παιδιά του Σταύρος, Πέτρος και Αννα προσφέρουν 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

***

ΦΩΤΟ

Στις 4/11/2020 «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μου σύζυγος ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΚΚΑΣ σε ηλικία 90 ετών. Από εργατική οικογένεια, μέλος του ΚΚΕ, πάλεψε για τα δίκαια της τάξης του. Παρών σε όλους τους αγώνες του Κόμματος. Δραστήριο μέλος του ΔΣ των υπαλλήλων του δήμου Αρταίων, μέλος του ΔΣ του Ελληνοσοβιετικού Συνδέσμου.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Μαρία Κωτσίλα - Σακκά προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟ Αρτας.

Στη μνήμη του συντρόφου, επίσης, ο Μάρκος Πουρναράς προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟ Αρτας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγωνίστριας της ταξικής πάλης, συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ ΖΑΝΝΙΚΟΥ, και των αντιστασιακών γονιών της, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Ηρακλείου Αττικής στο ΚΚΕ 50 ευρώ, ενίσχυση στον αγώνα του για να γίνουν τα καπιταλιστικά σκοτάδια φως.

Μανώλης Ζαννίκος

***

ΦΩΤΟ

Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ γεννήθηκε και μεγάλωσε στις γειτονιές της Τούμπας. Ολη της η οικογένεια συμμετείχε στους αγώνες του λαού μας, μέσα από τις οργανωμένες δυνάμεις του ΚΚΕ. Η ίδια εργάστηκε ως εμποροϋπάλληλος και ήταν μέλος του ΚΚΕ στις Οργανώσεις Τούμπας και Πεύκων, όπου έμενε την τελευταία 20ετία.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΟΜΗΡΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΟΜΗΡΟΣ
Στη μνήμη της, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ στην ΚΟ Τούμπας και 150 ευρώ στην ΚΟ Πεύκων.

Ο σύζυγος Μάρκος, τα παιδιά Ακριβός και Ανθή, ο εγγονός Στέλιος και ο ανιψιός Ηλίας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μας ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΤΕΡΗ, μέλους του Κόμματος και πρωτοπόρου αγωνιστή αγρότη, που «έφυγε» από κοντά μας στις 2/7/2007, και με αφορμή την ονομαστική του γιορτή στις 15/12, προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Υγείας της ΤΕ Ηρακλείου το ποσό των 100 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στις 19/12/17 «έφυγε» από τη ζωή η ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΜΠΙΓΚΑ - ΓΚΑΖΚΑΝΗ, πιστή οπαδός και φίλη του ΚΚΕ. Στη μνήμη της η κόρη της Ολγα και οι εγγονές της Αφροδίτη και Τίνα προσφέρουν στο Κόμμα 100 ευρώ.


ΠΑΝΤΕΡΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΠΑΝΤΕΡΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

ΒΑΒΙΤΣΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
ΒΑΒΙΤΣΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΛΙΣΙΚΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΛΙΣΙΚΑ

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΖΑΝΝΙΚΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
ΖΑΝΝΙΚΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΞΕΝΗ) ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΞΕΝΗ) ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΗΛΙΑΣ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΜΕΝΤΟΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΜΕΝΤΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΟΛΙΣΙΚΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΟΛΙΣΙΚΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΑΙΔΩΝ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΦΑΙΔΩΝ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΜΥΡΟΦΟΡΑ (ΜΑΙΡΗ) ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΙΔΗ
ΜΥΡΟΦΟΡΑ (ΜΑΙΡΗ) ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΙΔΗ

ΝΙΚΟΣ ΔΡΕΤΤΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΔΡΕΤΤΑΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΚΚΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΚΚΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΜΠΙΓΚΑ - ΓΚΑΖΚΑΝΗ
ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΜΠΙΓΚΑ - ΓΚΑΖΚΑΝΗ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2017-08-20 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2017-01-06 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2012-07-08 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2012-01-06 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2011-12-28 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2011-07-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ