Τρίτη 22 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αρχίζει αγώνας κατά της αύξησης της τιμής των εισιτηρίων

Σε συγκέντρωση για δίωρο συμβολικό αποκλεισμό των γραφείων της διοίκησης του ΟΑΣΘ (Παπαναστασίου 90), καλεί το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης αύριο Τετάρτη 23 Γενάρη στις 6 το πρωί. Ο αποκλεισμός θα γίνει σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αυξήσεις των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ κατά 50% από την 1η Γενάρη.

Το ΕΚΘ στην εγκύκλιό του προς τα σωματεία - μέλη του καταγγέλλει την προκλητική αύξηση στα εισιτήρια του ΟΑΣΘ, που επιβλήθηκε από την κυβέρνηση και καλεί τους εργαζόμενους να αγωνιστούν για φθηνό εισιτήριο και υψηλής ποιότητας Αστικές Συγκοινωνίες, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες, για όλο το επιβατικό κοινό του Ν. Θεσσαλονίκης. Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, διαπιστώνει το ΕΚΘ, δεν αντέχουν άλλες ανατιμήσεις.

Συγκεκριμένα με την αυριανή κινητοποίηση, που διοργανώνει το ΕΚΘ, απαιτεί: Το «πάγωμα» των ανατιμήσεων των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ. Να μην επιβληθεί καμία αύξηση τα επόμενα χρόνια στο εισιτήριο. Να προχωρήσει άμεσα η επέκταση των γραμμών του ΟΑΣΘ σε όλο το νομό. Να παρθούν μέτρα για καλύτερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών από τον ΟΑΣΘ. Ανακαίνιση των λεωφορείων σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες του επιβατικού κοινού. Τέλος, καλείται η Πολιτεία να διασφαλίσει φθηνό εισιτήριο για τις αστικές συγκοινωνίες και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αφού οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι είναι οι κύριοι χρήστες των μέσων αυτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ