Σάββατο 3 Απρίλη 2021 - Κυριακή 4 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΛΙΑΚΟΥ, μαχητή της 8ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, που μας πρόσφερε μια συγκλονιστική μαρτυρία στο ύψωμα Σταρόδα, απέναντι από την Ταβέρα στη Μουργκάνα πριν από μερικά χρόνια, προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αρκτικού Πάτρας. «Στη Μουργκάνα οι μαχητές δεν λύγισαν ποτέ, δόξα και τιμή στο ΚΚΕ».

Τσώλου Φωτεινή

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 2 Απρίλη συμπληρώθηκαν 6 χρόνια από το χαμό του συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα, ΙΩΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ. Γεννήθηκε το 1941 στη Ν. Σάντα Κιλκίς. Το 1961 συνδέθηκε με το Κόμμα και έδρασε στις γραμμές της ΕΔΑ. Το 1974 έγινε μέλος του ΚΚΕ, τίτλο που τίμησε έως το τέλος της ζωής του. Πατέρας τριών παιδιών και σκληρά εργαζόμενος. Θα ζει για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μας. Στη μνήμη σου η σύζυγός σου Ιωάννα, τα παιδιά Ευγνωσία, Ζαφείρω και Αλκιβιάδης προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς.

Επίσης, στη μνήμη του πατέρα μου, ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ, που αγωνίστηκε κι εξορίστηκε για τη δράση του στη Μακρόνησο και στον Αη Στράτη, που παρέμεινε αλύγιστος και μου χάραξε το δρόμο που ακολουθώ με το παράδειγμά του. Τον Αύγουστο συμπληρώνονται 20 χρόνια από το θάνατό σου.

Η κόρη σου Ιωάννα δεν σε ξεχνά.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΚΩΣΤΑΣ Αθανασίου ΒΑΓΙΑΣ, συνδικαλιστής στη ΔΕΗ. Στη μνήμη του η αδερφή του Τότα και ο γαμπρός του Γιάννης προσφέρουν στο ΚΚΕ 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ζαχάρως.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΛΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ και του ΜΗΤΣΟΥ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ η οικογένεια Γιαννόπουλου Χρήστου προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ζαχάρως.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΙΤΣΑ, αντί για στεφάνι, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 200 ευρώ. Ο Βαγγέλης οργανώθηκε στο Κόμμα το 1973, ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία. Αγωνίστηκε με συνέπεια στο Σωματείο Λογιστών Αθήνας και στους μαζικούς φορείς της Καλλιθέας, στην πόλη όπου αναδείχθηκε στέλεχος και δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 1986 - 1990 με την παράταξη της ΔΔΕ που στήριζε το Κόμμα. Μέχρι την τελευταία ώρα της ζωής του ήταν σταθερός και συνεπής υποστηρικτής του Κόμματος.

Αθανασίου Χρήστος, Γκράτσα Αννα, Γκράτσας Γιώργος, Δαϊσπάγγος Αλέκος, Ευθυμιάδης Γιώργος, Λυμπέριος Πέτρος, Τσάκαλος Μπάμπης, Τσιγαρίδας Ευριπίδης

***

ΦΩΤΟ

Πριν από 40 μέρες «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ από τα Αμάραντα Κιλκίς. Γεννήθηκε το 1932 σε φτωχή αγροτική οικογένεια. Για πολλά χρόνια εργάστηκε ως εργάτης οικοδόμος και στη συνέχεια ως αγρότης. Το 1974, σε μια δύσκολη περίοδο, οργανώνεται στο ΚΚΕ για να παλέψει για μια κοινωνία απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Το Κόμμα, εκτιμώντας την προσφορά του, τον εμπιστεύτηκε σε μια σειρά από στελεχικές χρεώσεις. Εκλεγόταν μέλος της ΝΕ Κιλκίς επί πολλά χρόνια από το 1974, μέχρι τα μέσα της 10ετίας του 2000, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας μετά το 15ο Συνέδριο του οποίου ήταν και αντιπρόσωπος, καθώς επίσης και Γραμματέας της ΚΟΒ Αμαράντων. Διετέλεσε επίσης κοινοτικός σύμβουλος στην πρώην Κοινότητα Αμαράντων.

Με τη διάσπαση το 1991, έμεινε πιστός στο Κόμμα, έδωσε αταλάντευτα τη μάχη υπεράσπισης του χαρακτήρα και των συμβόλων του. Μαζί με άλλους συντρόφους αναλαμβάνουν και σηκώνουν το μεγάλο βάρος της ανασυγκρότησης της Κομματικής Οργάνωσης στο Κιλκίς και τα καταφέρνουν. Συνέβαλε σε κάθε χρέωση, κύρια χρέωσή του όμως ήταν στο αγροτικό κίνημα.

ΣΥΡΙΓΓΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΣΥΡΙΓΓΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Ηταν πρωτοπόρος και δραστήριος αγροτοσυνδικαλιστής για πολλά χρόνια με δράση στην Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς, ως μέλος του ΔΣ, ιδρυτικό μέλος του Αγροτικού Συλλόγου Κιλκίς, και με μέγιστη συμβολή στη δημιουργία παραρτημάτων σχεδόν σε κάθε χωριό του κάμπου. Δεν υπήρχε μπλόκο στο οποίο να μην ξημεροβραδιαζόταν προκειμένου να γίνει ζύμωση στις θέσεις του Κόμματος και να συμβάλει στην οργάνωση περισσότερων αγροτών στο κίνημα. Η αναγνωρισιμότητά του φαίνεται μέχρι και σήμερα που νεότεροι ακόμα αγρότες τον μνημονεύουν. Ηταν γνήσιος λαϊκός ηγέτης.

Η σύζυγός του Ανδρομάχη προσφέρει στη μνήμη του οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

***

Αγαπημένε μας Κώστα, φίλε, αδερφέ και σύντροφε στα παιχνίδια μας και στους αγώνες του Κόμματός μας, στη μνήμη του αγαπημένου σου γιου ΒΑΣΙΛΗ ΒΟΡΕΑ, που τόσο νωρίς έχασες, προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Λιβαδειάς στο Κόμμα μας. Κουράγιο σύντροφε.

Οι φίλες σου Βασιλική και Φωτεινή Αγαθαγγέλου

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από κοντά μας ο αγαπητός μας φίλος ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ, σε ηλικία 79 χρόνων. Γεννήθηκε το 1942 στην Πλαγιά Πλωμαρίου της Λέσβου. Ηταν το πρώτο παιδί της οικογένειας, που είχε άλλα 4 παιδιά. Το 1956 ήρθε μαζί με την οικογένειά του στα Νέα Λιόσια.

Τέλειωσε το Νυχτερινό Γυμνάσιο Αθηνών, ενώ παράλληλα εργαζόταν για να στηρίζει οικονομικά την οικογένειά του. Δούλεψε για πολλά χρόνια ως τυπογράφος σε ένα μικρό τυπογραφείο στην οδό Μπουμπουλίνας, πίσω από το Πολυτεχνείο.

Οργανώθηκε στους Λαμπράκηδες αναπτύσσοντας έντονη πολιτική δράση. Συμμετείχε στο αντιδικτατορικό κίνημα, μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ, όταν κάτω από τη μύτη της Ασφάλειας τύπωνε παράνομα τρικ με αντιδικτατορικό περιεχόμενο και κατασκεύαζε σφραγίδες με αντιχουντικά συνθήματα, με τις οποίες τυπώναμε φέιγ βολάν. Μετά την πτώση της χούντας, βοήθησε στη δράση και μαζικοποίηση της ΚΝΕ στα Νέα Λιόσια.

ΣΤΡΑΤΗΣ ΤΣΑΜΠΗΣ
ΣΤΡΑΤΗΣ ΤΣΑΜΠΗΣ
Το 1976 παντρεύτηκε την Κυριακή Μπλαβογιλάκη, με την οποία εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κρήτη το 2000, μετά από μια περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, όπου έζησε τα τελευταία 20 χρόνια, θεωρώντας την Κρήτη δεύτερη πατρίδα του. Θα τον θυμόμαστε, χαμογελαστό και συνωμοτικό, όπως ήταν πάντα.

Στη μνήμη του οι φίλοι και σύντροφοί του Βαγγέλης Λάμπρου, Θεόδωρος Πάσχος, Αλέκος Τούντας, Βαγγέλης Τούντας, Νίκος Τριανταφύλλου, Κατερίνα Τούντα, Ευαγγελία Σπανουδάκη, Δέσποινα Τούντα και Σπύρος Χαλβατζής προσφέρουν ως ενίσχυση στον «Ριζοσπάστη» το ποσό των 330 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Αντί μνημοσύνου για τα 2 χρόνια από τον θάνατο της ΞΑΝΘΗΣ ΤΣΑΓΓΟΥ (29/3/2019) και τα 12 χρόνια του ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΑΓΓΟΥ (29/3/2009), προσφέρω στον «Ριζοσπάστη» το ποσό των 50 ευρώ.

Η κόρη και αδερφή Λαμπρινή

***

ΦΩΤΟ

Στις 26/3/2021 συμπληρώθηκαν 23 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο μαχητής του ΕΛΑΣ ΔΙΑΚΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, από τα Μονόσπιτα Νάουσας. Για τη συμμετοχή του στην Εθνική Αντίσταση, το αστικό κράτος τον αντάμειψε στέλνοντάς τον μαζί με πολλούς άλλους αγωνιστές στο κολαστήριο της Μακρονήσου και στις φυλακές Λάρισας.

Στη μνήμη του ο Γιάννης, η Βούλα Διάκογλου και οι εγγονές του Μαρία και Ελένη προσφέρουν 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Νάουσας.

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μας θείου ΑΛΕΚΟΥ ΞΕΝΙΤΙΔΗ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, οι οικογένειες των ανιψιών του Ευθυμούλας Τομπρουκίδου και Κώστα Ορφανίδη προσφέρουν στο ΚΚΕ 60 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δικτύων.

***

Στη μνήμη των αγαπημένων μας ΠΑΥΛΟΥ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΥ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΒΡΕΤΕΑ και ΗΛΙΑ ΚΟΥΜΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κατασκευών Πειραιά.

ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Θεόδωρος, Ρούλα, Ελένη Βρετέα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΓΚΟΥΤΖΙΑ ΙΩΑΝΝΗ (φωτ.), της ΓΚΟΥΤΖΙΑ ΜΑΡΙΚΑΣ (φωτ.) και του αγαπημένου φίλου μας ΓΚΟΓΚΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, από το Ροδολίβος Σερρών, προσφέρουμε για το 21ο Συνέδριο του ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ μέσω της ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής της ΚΝΕ.

Γκουτζιά Κούλα, Ζιώγας Σπύρος, Ζιώγας Δημήτρης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΚΩΣΤΑ ΧΑΨΙΑ, με τη συμπλήρωση των δύο χρόνων που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα μας.

Η σύζυγός του Τασούλα

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρουμε, αντί στεφάνων, 110 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας Κοκκινιάς, όπως και εκείνος θα επιθυμούσε.

Αντιγόνη - Δημήτρης, Ζωή, Στέλλα - Πέτρος, Εύη, Στέλλα - Θοδωρής, Δημήτρης, Ιωάννα - Παναγιώτης

***

ΦΩΤΟ

Στις 29 Μάρτη 1995 πέθανε μετά από ασθένεια ο αγαπημένος μας γιος ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΜΑΣ (φωτ.), μόλις 27 χρόνων. Ο πατέρας μου ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΜΑΣ σκοτώθηκε στο Γράμμο σε ηλικία μόλις 25 χρόνων. Στις 28 Φλεβάρη του 2020 σε ηλικία 95 χρόνων πέθανε η μητέρα μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, η οποία με γέννησε πολιτική κρατούμενη στις φυλακές. Στη μνήμη τους προσφέρουμε μέσω της ΤΕ Εβρου 50 ευρώ.

Οι γονείς Γιάννης και Χρυσούλα Γκούμα και η αδερφή Γιώτα

ΤΣΑΓΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΤΣΑΓΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 28/3/2021 έκλεισαν τρία χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ. Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και συζύγου η οικογένεια προσφέρει 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γρηγορούσας Χαϊδαρίου, ως οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, το κόμμα που σε όλη του τη ζωή υπηρέτησε και στήριξε.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου οικογενειακού φίλου, θείου και συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, που «έφυγε» στις 21/3/2021 από τη ζωή, η οικογένεια Τζανόπουλου προσφέρει 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γρηγορούσας Χαϊδαρίου, ως ενίσχυση στο ΚΚΕ, το κόμμα που υπηρέτησε πιστά μέχρι το τέλος της ζωής του.

***

ΦΩΤΟ

Στις 6 Απρίλη συμπληρώνονται 6 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή ΚΟΝΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Σε ηλικία 22 ετών έγινε μέλος του ΔΣΕ, υπηρετώντας στην 23η Ταξιαρχία ως υπολοχαγός Πεζικού. Συμμετείχε στις μάχες στα Αγραφα, στο Γράμμο, στην Κόνιτσα, στον Κλέφτη και στον Προφήτη Ηλία υπό τη διοίκηση του καπετάν Γιώργη, του Αλευρά και του Αμάρμπεη. Στις 28 Ιούλη 1948 τραυματίστηκε κι έπειτα από πολλαπλές εγχειρήσεις εγκαταστάθηκε στην Τσεχοσλοβακία όπου κι απέκτησε οικογένεια με τη σύζυγό του Ιουλία. Το 1986 επαναπατρίστηκε και έζησε στη Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του η σύζυγός του και οι δυο του κόρες με τις οικογένειές τους προσφέρουν μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης 50 ευρώ.

***

Στη μνήμη της μητέρας του ΕΛΕΝΗΣ, του πατέρα του ΠΛΑΤΩΝΑ και της αδελφής του ΜΑΙΡΗΣ, ο Κώστας Παλαιολόγος και η οικογένειά του προσφέρουν το ποσό των 50 ευρώ, για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ωρωπού.

  • Η ΚΟ Ωρωπού του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον σύντροφο Κώστα Παλαιολόγο για το θάνατο της μητέρας του. Προσφέρει, αντί στεφάνου, το ποσό των 30 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΤΖΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΤΖΙΑΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 2 Μάρτη «έφυγε» από τη ζωή η συντρόφισσα ΝΑΝΑ ΚΑΠΑΤΟΥ - ΤΡΑΣΤΑΝΑ, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούσαν. Υπηρέτησε το Κόμμα από όποια χρέωση και αν της δόθηκε. Υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος του Γραφείου της ΚΟΒ Αργυρούπολης. Τα δύσκολα χρόνια της αντεπανάστασης υπερασπίστηκε την κοσμοθεωρία μας, έδωσε μάχη και ως αντιπρόσωπος στο 13ο Συνέδριο του ΚΚΕ ενάντια στην οπορτουνιστική ομάδα που δρούσε μέσα στο Κόμμα εκείνη την εποχή.

Στη μνήμη της σύντροφοι και φίλοι δίνουν 190 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αργυρούπολης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΦΑΝΗ ΑΒΑΡΑΚΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που πέθανε τον Μάρτη του 1993, σε ηλικία 71 χρόνων, η γυναίκα του και τα παιδιά του Ελπίδα και Μανόλης Αβαράκης προσφέρουν μέσω της ΚΟ Ανατολικής Μάνης του ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 5

Επίσης, στη μνήμη των αλύγιστων αγωνιστών του ΔΣΕ από το κόκκινο νησί της Ικαρίας ΤΣΑΜΠΗ ΣΤΡΑΤΟΥ (φωτ.), ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ ΑΝΤΩΝΗ (φωτ.), ΓΙΑΝΤΑ ΘΕΟΦΙΛΟΥ, ΣΥΡΙΓΓΑ ΠΑΝΤΕΛΗ (φωτ.), ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ (φωτ.), καθώς επίσης και του αξέχαστου φίλου και συντρόφου ΜΑΪΛΗ ΜΑΚΗ (φωτ.), όλων αυτών που η μνήμη τους θα μείνει άσβεστη, ο Σωτήρης Μαριόλης, ενόψει του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, προσφέρει 100 ευρώ μέσω της ΚΟ Ανατολικής Μάνης Λακωνίας.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΗΤΣΟΣ) ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΗΤΣΟΣ) ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΚΟΥΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΚΟΥΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΟΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΑΝΗΣ ΑΒΑΡΑΚΗΣ
ΦΑΝΗΣ ΑΒΑΡΑΚΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΓΙΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΓΙΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΨΙΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΨΙΑΣ

ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΛΙΑΚΟΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ

ΞΑΝΘΗ ΤΣΑΓΓΟΥ
ΞΑΝΘΗ ΤΣΑΓΓΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΙΑΚΟΓΛΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΙΑΚΟΓΛΟΥ

ΜΑΡΙΚΑ ΓΚΟΥΤΖΙΑ
ΜΑΡΙΚΑ ΓΚΟΥΤΖΙΑ

ΝΑΝΑ ΚΑΠΑΤΟΥ ΤΡΑΣΤΑΝΑ
ΝΑΝΑ ΚΑΠΑΤΟΥ ΤΡΑΣΤΑΝΑ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2021-02-03 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2019-11-01 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2015-01-10 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2012-10-26 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2011-07-09 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2010-12-07 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ