Παρασκευή 9 Απρίλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Περιοδεία του ΚΚΕ στην Ελευσίνα

Από τη χτεσινή περιοδεία
Από τη χτεσινή περιοδεία
Η μετατροπή του «Θριάσιου» Νοσοκομείου σε νοσοκομείο μιας νόσου και η εκτεταμένη ρύπανση των τελευταίων ημερών από τις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ βρέθηκαν στο επίκεντρο της χτεσινής περιοδείας της Διαμάντως Μανωλάκου, βουλευτή του ΚΚΕ, στον δήμο Ελευσίνας.

Η Δ. Μανωλάκου συζήτησε με τους εργαζομένους στο αμαξοστάσιο του δήμου, ενώ είχε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Λεωνίδα Παππά. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το δημαρχείο, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο, Αργύρη Οικονόμου, και μίλησε στους εργαζόμενους. Τέλος, περιόδευσε σε καταστήματα της πόλης, σε επαγγελματίες και εργαζόμενους στο Εμπόριο.

Η βουλευτής του ΚΚΕ χαρακτήρισε εγκληματική την απόφαση της κυβέρνησης να μετατρέψει το «Θριάσιο» Νοσοκομείο σε νοσοκομείο μιας νόσου, γιατί ουσιαστικά πετάει εκτός νοσοκομείου χιλιάδες ασθενείς, ενώ μια βιομηχανική περιοχή, όπου τα εργατικά ατυχήματα είναι καθημερινότητα, μένει χωρίς νοσοκομείο.

Αναφέρθηκε ακόμα στα αλλεπάλληλα φαινόμενα ρύπανσης που αντιμετωπίζει ο λαός της περιοχής από τη δραστηριότητα των ΕΛΠΕ που «σπέρνουν» τον καρκίνο όλα αυτά τα χρόνια. Ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι το ΚΚΕ κατέθεσε αυτήν τη βδομάδα στη Βουλή Επίκαιρες Ερωτήσεις και για τα δύο ζητήματα. Κάλεσε τους εργαζόμενους σε ξεσηκωμό και μαζική συμμετοχή στην απεργία και τη συγκέντρωση των συνδικάτων τη Δευτέρα.

Περιοδεία στο κέντρο της Ελευσίνας θα πραγματοποιήσει αύριο, Σάββατο, ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ