Πέμπτη 24 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Πήρε «φωτιά» η κορυφή

Φωτιά στην κορυφή έβαλε η «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι της Γ' Εθνικής μεταξύ της Κασσάνδρας και της Κέρκυρας στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής. Μετά από αυτή την εξέλιξη και παράλληλα με τη νίκη του Ατρομήτου επί των Τρικάλων, οι διαφορές στην πρώτη τετράδα έχουν μειωθεί, δίνοντας νέα τροπή στο πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, στη Χαλκιδική, οι δύο ομάδες πέτυχαν κατά κάποιο τρόπο το στόχο τους. Οι μεν γηπεδούχοι ήθελαν να διατηρήσουν τη διαφορά τους από τους υπόλοιπους, οι δε «Φαίακες» ήθελαν να μη χάσουν τη διαφορά που τους χωρίζει από τους πρωτοπόρους.

Στη Ριζούπολη, ο Ατρόμητος πήρε σημαντική νίκη με 1-0 επί των Τρικάλων και έφτασε στους 4 βαθμούς διαφορά από την κορυφή. Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 77' ο Μπαλογιάννης, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, που όμως αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα έχουν: Λάρισα - Χανιά 1-0, Κιλκισιακός - Ελευσίνα 4-1, Ναυπακτιακός - Παναιτωλικός 2-0, Λεωνίδιο - Απόλλων Κ.Β. 2-1, Μαρκό - Καβάλα 1-0 και Εθνικός - Φωστήρας 2-2. H βαθμολογία στην κορυφή: Κασσάνδρα 34, Κέρκυρα 31, Ατρόμητος 30.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ