Πέμπτη 24 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Στήριξη σε Τοχούρογλου

Τέλος, η Παναχαϊκή, τώρα η ΑΕΚ. Αυτή τη νοοτροπία θέλει να περάσει στους παίκτες του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μέσω της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε, τόσο για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος απέναντι στην «Ενωση» την ερχόμενη Κυριακή, όσο και για τους αγώνες Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την ήττα, όπως τη χαρακτήρισε, στην Πάτρα, ενώ στήριξε τον Τοχούρογλου που βρέθηκε στο... μάτι του κυκλώνα.

Για το παιχνίδι της Πάτρας, ο Σερβοέλληνας τεχνικός είπε: «Δε χρειάζεται να πω κάτι για τον αγώνα με την Παναχαϊκή. Εχω μιλήσει με τους παίκτες για την ήττα, όπως εγώ τη θεωρώ με την Παναχαϊκή και πλέον το ξεπερνάμε. Εχουμε μπροστά μας μια εξάδα αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο που θα κρίνουν τη φετινή χρονιά. Είμαστε έτοιμοι, έχοντας βέβαια και απουσίες παικτών. Ωστόσο, θέλω να έχω στη διάθεσή μου όσο γίνεται περισσότερους παίκτες για να αντεπεξέλθουμε. Θα ήθελα να τους έχω όλους, αλλά αυτό δε γίνεται»

Ο Μπάγεβιτς στάθηκε στο φλέγον ζήτημα της αμυντικής αστάθειας που στερεί βαθμούς από το «Δικέφαλο». «Εχουμε διακυμάνσεις στην απόδοσή μας στα τελευταία ματς, αλλά αυτό οφείλεται στη διακοπή του πρωταθλήματος. Στα ματς με Ακράτητο και Παναχαϊκή εμφανιστήκαμε ανέτοιμοι και απρόσεκτοι. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ και στα δύο ματς, ενώ δεχτήκαμε εύκολα γκολ», ενώ για τον Τοχούρογλου τόνισε: «Δεν πρέπει να κατηγορούμε τον Τοχούρογλου, καθώς δεν έκανε μόνο αυτός τα λάθη. Αντίθετα, πρέπει να τον βοηθήσουμε», ξεκαθαρίζοντας όμως πως δεν είναι σίγουρος για τη χρησιμοποίησή του απέναντι στην ΑΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ