Σάββατο 26 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Εικαστικά
Εκθεσιακές ματιές

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ της Αναστασίας Σικαμιά - Σγουρού με τίτλο «Συρία: Μορφές και Στιγμές...», φιλοξενείται στον εκθεσιακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ζωγράφου (Γ. Ζωγράφου 17). Η έκθεση, που θα διαρκέσει έως τις 30 του Γενάρη, περιλαμβάνει τις ενότητες «Μορφές και στιγμές», «Βυζαντινά», «Παρέμβαση».

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ (7.30μμ) την 1η του Φλεβάρη στο Πολιτιστικό στέκι του Ανοιχτού Προγράμματος «Διάβαση» (Σταυροπούλου 29, πλ. Αμερικής), έκθεση κεραμικής και φωτογραφίας των μελών του Προγράμματος. Θα διαρκέσει έως τις 8 του Φλεβάρη.

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίου (Ηρακλειδών 66α και Θεσσαλονίκης, Θησείο) φιλοξενείται έκθεση γλυπτικής του Νίκου - Γιώργου Παπουτσίδη με τίτλο «Χαίρε, ο έπαινος του αθλητή».

«ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ - artlife» είναι το όνομα του νέου εκθεσιακού χώρου που συμπληρώνει τις ήδη δύο αίθουσες «Αστρολάβος» στην Αθήνα και τον Πειραιά. Ο νέος χώρος βρίσκεται στην οδό Ηροδότου 11 και εγκαινιάζεται στις 30 του Γενάρη με έκθεση έργων του Γιώργου Ζογγολόπουλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ