Πέμπτη 3 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Πρώτη κίνηση με Τικίνιο ο Ολυμπιακός

Τη διαδικασία ενίσχυσής του ενόψει της νέας σεζόν ξεκίνησε ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Βραζιλιάνου Τικίνιο Σοάρες μέχρι το 2024. Ο 30χρονος επιθετικός αποτέλεσε προσωπική επιλογή του τεχνικού των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί του κατά τη θητεία του στη Βιτόρια Γκιμαράες. Ο Τικίνιο αγωνίστηκε επίσης για τριάμισι χρόνια στην Πόρτο, με την οποία πέτυχε 65 γκολ και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ Πορτογαλίας. Τον Σεπτέμβρη του 2020 αποκτήθηκε από την κινέζικη Τιαντζίν Τέντα, όπου είχε 8 συμμετοχές και 2 γκολ.

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χτες ο Ραζβάν Λουτσέσκου προκειμένου να αρχίσει και τυπικά τη δεύτερη θητεία του στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, όπου επιστρέφει μετά από δύο χρόνια. Μιλώντας για την πρώτη του παρουσία στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε λόγο για δύο από τα καλύτερα χρόνια της ζωής του και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψε μετά τη συμφωνία με τη διοίκηση.

Ανακοίνωσε Στάνκοβιτς η ΑΕΚ

Στην απόκτηση του Αυστριακού τερματοφύλακα Τσίτσαν Στάνκοβιτς μέχρι το 2025 προχώρησε η ΑΕΚ, καθώς μετά τη συμφωνία της με τον παίκτη ήρθε και το θετικό αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις με τη Σάλτσμπουργκ. Ο 28χρονος βοσνιακής καταγωγής αγωνίστηκε στην αυστριακή ομάδα για 6 χρόνια, κατακτώντας ισάριθμες φορές το πρωτάθλημα της χώρας του και «γράφοντας» 152 συνολικά συμμετοχές, 19 από τις οποίες στο Champions League. Είναι επίσης διεθνής με την Εθνική ομάδα Αυστρίας.

Πολωνική ενίσχυση για τον Βόλο

Την απόκτηση του Καμίλ Βοϊτκόφσκι ανακοίνωσε ο Βόλος. Ο 23χρονος διεθνής Πολωνός μεσοεπιθετικός τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στη Βίσλα Κρακοβίας, έχοντας 68 συμμετοχές και 4 τέρματα.

Κέρδισε την παραμονή ο Παναιτωλικός

Στη Super League 1 θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά ο Παναιτωλικός (13ος την περασμένη σεζόν), χάρη στη νίκη του με 1-0 στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη (2η της Super League 2) στο Αγρίνιο. Το γκολ με το οποίο ανατράπηκε το 2-1 υπέρ της Ξάνθης από τον πρώτο αγώνα στα Πηγάδια σημείωσε ο Βέργος στο 82' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ