Πέμπτη 3 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - CHAMPIONS LEAGUE FINAL 8
Αποστολή υψηλών προσδοκιών για τον Ολυμπιακό

Μετά το εγχώριο νταμπλ ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι διεκδικεί και το τρόπαιο του Champions League

Eurokinissi Sports

Μετά το εγχώριο νταμπλ ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι διεκδικεί και το τρόπαιο του Champions League
Εφτασε η μεγάλη στιγμή για την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, που μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας ρίχνεται σήμερα στη μάχη για την κατάκτηση και του Champions League. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας συμμετέχουν στο Φάιναλ 8 της διοργάνωσης που διεξάγεται στο Βελιγράδι μέχρι την Κυριακή, στην 5η συνεχόμενη παρουσία τους σε τελική φάση και 8η συνολικά. Στις προηγούμενες συμμετοχές τους οι «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν τρεις φορές στον τελικό και τη μία απ' αυτές κατέκτησαν το τρόπαιο.

Στο φετινό Φάιναλ 8 ο Ολυμπιακός πηγαίνει θεωρητικά με τον τίτλο του αουτσάιντερ, κάτι που καθόλου δεν φαίνεται να πειράζει τον τεχνικό της ομάδας Θοδωρή Βλάχο. Οπως επεσήμανε άλλωστε στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της ομάδας, ανεξαρτήτως ρόλων οι παίκτες του ταξιδεύουν στο Βελιγράδι με μεγάλη αποφασιστικότητα να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο που θα βρουν στον δρόμο τους. Εμφανίστηκε δε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας τους, αναγνωρίζοντας παράλληλα τη δυναμική των αντιπάλων και το δύσκολο επίπεδο των αγώνων.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει «στα βαθιά» με το «καλημέρα», καθώς στον σημερινό προημιτελικό αντιμετωπίζει την Μπαρτσελονέτα (21.30 - ΕΡΤ Sports 5), μια ομάδα - σταθερή αξία στο ευρωπαϊκό πόλο. Εφόσον προκριθεί στα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Προ Ρέκο - Αμβούργο, όπου το μεγάλο φαβορί είναι η ιταλική ομάδα.

Οι άλλοι δύο προημιτελικοί (όλοι σήμερα): Φερεντσβάρος - Μαρσέιγ, Γιουγκ - Μπρέσια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ