Πέμπτη 3 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δυνατά φιλικά τεστ για την Εθνική

Σήμερα με το Βέλγιο και στις 6/6 με τη Νορβηγία

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς έχει επανέλθει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, ενόψει των δύο δυνατών φιλικών παιχνιδιών που θα δώσει σήμερα Πέμπτη με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες (21.45 - Open TV / Cosmote Sport 1) και την Κυριακή 6/6 με τη Νορβηγία στην ισπανική Μάλαγα. Οι αγώνες αποτελούν καλή ευκαιρία για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τζον Φαν Σιπ προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση των διεθνών, αλλά και για νέες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα μέχρι την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων με τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Ο Ολλανδός κόουτς της Εθνικής χαρακτήρισε σημαντικά τα δύο παιχνίδια, κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους όπως είπε, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο στυλ παιχνιδιού και των δύο. Παράλληλα, τόνισε, τα δύο φιλικά αποτελούν ευκαιρία ώστε τα νέα παιδιά της αποστολής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να τεστάρουν τις δυνάμεις τους σε υψηλό επίπεδο.

Την αποστολή της Εθνικής για τις δύο αναμετρήσεις απαρτίζουν οι: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Μιχάλης Μπακάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Δημήτρης Γιαννούλης, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Γαλανόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Πέλκας, Τάσος Μπακασέτας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Δουβίκας, Βαγγέλης Παυλίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ