Σάββατο 5 Ιούνη 2021 - Κυριακή 6 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΑΡΤΕΜΗ ΝΟΜΙΚΟΥ, ο οποίος υπηρέτησε το Κόμμα πιστά και αταλάντευτα μέχρι το τέλος της ζωής του, οι σύντροφοί του από την ΚΟB Εκτελωνιστών ΤΟ ΕΒΕ της ΚΟ Αττικής προσφέρουν στο Κόμμα το ποσό των 500 ευρώ. Ο σύντροφος Αρτέμης οργανώθηκε στο Κόμμα την περίοδο της μεταπολίτευσης, διακρίθηκε για τους αγώνες και το ήθος του στον χώρο των εκτελωνιστών μέσα από την παράταξη της ΕΚΕΠΑ και θα αποτελεί παράδειγμα για τους νεότερους συντρόφους. Καλό ταξίδι, σύντροφε.

***

ΦΩΤΟ

Για την συντρόφισσα ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Στις 13 Ιούνη, στις 9.30 το πρωί, στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας στη Δάφνη θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο για τους 9 μήνες που συμπληρώνονται από τη μέρα που «έφυγε» από τη ζωή η Μαρία μας.

Η οικογένεια

  • Στη μνήμη της συντρόφισσας ΜΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ 500 ευρώ, ως τέταρτη δόση, μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου.

Διονύσης Γκογκούσης

***

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας ΝΙΚΟΥ ΜΕΤΟΙΚΙΔΗ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 28/4/2021, προσφέρουμε στην ΚΟΒ Μεγάρων, αντί μνημοσύνου, 50 ευρώ.

Η κόρη του Γιώτα, ο γαμπρός του Δημήτρης και τα εγγόνια του Κωνσταντίνος και Ειρήνη

***

ΦΩΤΟ

Στις 10/6/2013 «έφυγε» σε ηλικία 75 ετών ο αδελφός μου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΟΜΑΝΩΛΗΣ (φωτ.). Στη μνήμη του και στη μνήμη των γονιών μας ΘΟΔΩΡΑ και ΜΑΡΙΑΣ προσφέρω 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Νίκος Γεωργομανώλης

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 28 Μάη συμπληρώθηκαν 22 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ. Ενας ξεχωριστός άνθρωπος, σεμνός και ακούραστος αγωνιστής μέχρι το τέλος της ζωής του.

Αγωνίστηκε για τα δίκαια της εργατικής τάξης και για την κοινωνία που ονειρευόμαστε. Για όλη την αγωνιστική του πορεία κυνηγήθηκε, εξορίστηκε, αλλά ποτέ δεν λύγισε.

Επίσης, στη μνήμη του αγαπημένου μας αδελφού και θείου ΤΑΚΗ ΒΑΠΠΑ προσφέρουμε για την επιτυχία του 21ου Συνεδρίου το ποσό των 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Παπάγου - Χολαργού.

Κούλα Κορωνιού

Κατερίνα - Γιώργος Κορωνιός

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΦΤΗ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ για το 21ο Συνέδριό του, μέσω ΚΟΒ Δάσους Χαϊδαρίου.

Γ. Ν.

***

ΦΩΤΟ 3

Ο Αγγελος Αναγνώστου προσφέρει το ποσό των 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση, μέσω της ΚΟΒ Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, προς τιμήν του 21ου Συνεδρίου του τιμημένου ΚΚΕ και στη μνήμη του πατέρα του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, μαχητή στον ΕΛΑΣ που διετέλεσε εξόριστος στη Μακρόνησο από το 1945 έως το 1949, της θείας του ΕΥΦΡΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, μαχήτριας του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε το Μάη του 1948 σε μάχη στον Βαθύτοπο Δράμας, και του θείου του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, μαχητή στον ΕΛΑΣ και στον ΔΣΕ και κατόπιν πολιτικού πρόσφυγα στη Βουλγαρία.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος που χάσαμε τον αγαπημένο μας αδερφό ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ, στις 11 Μάη 2020. Γεννήθηκε το 1937 στο χωριό Κοκκινόγεια της Δράμας, όπου και τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο.

Ηρθε στη Γερμανία το 1960 για να σπουδάσει. Παρακολούθησε μαθήματα γερμανικής γλώσσας για ένα χρόνο. Τελικά δεν προχώρησε τις σπουδές του, που ήταν ο βασικός του στόχος, αντί αυτού προσπαθεί να βρει δουλειά. Εδειξε αμέσως ενδιαφέρον να βοηθήσει τους μετανάστες, Ελληνες και άλλων εθνικοτήτων, που είχαν διάφορες δυσκολίες και χρειάζονταν βοήθεια στις υπηρεσίες, στα σχολεία κ.α. Εγινε αμέσως αποκούμπι, διερμηνέας και συνοδός τους. Μόλις πιάνει δουλειά στο εργοστάσιο εκλέγεται στο συνδικάτο. Με την ίδια του τη στάση μέσα στο εργοστάσιο και έξω απ' αυτό για τα συμφέροντα των εργαζομένων κέρδισε την απεριόριστη εμπιστοσύνη των συναδέλφων του. Το 1963 πρωτοστάτησε στην ίδρυση της Ελληνικής Κοινότητας του Siegburg, στην οποία ήταν για πολλές δεκαετίες πρόεδρος. Η δράση και η μαζικότητα της κοινότητας βοήθησαν καθοριστικά στο να ξεπεραστούν διάφορα προβλήματα των Ελλήνων μεταναστών εκείνης της περιόδου. Ηταν επίσης ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας.

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Το 1971 οργανώθηκε στο ΚΚΕ, το οποίο και υπηρέτησε ακούραστα από πολλές στελεχικές θέσεις. Ολη του η στάση ως μέλους του Κόμματος έως το τέλος της ζωής του ήταν αταλάντευτη. Ο χαρακτήρας του, η αγνότητα και η βαθιά του αφοσίωση στην υπόθεση της εργατικής τάξης, για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, θα μας εμπνέουν στους αγώνες του σήμερα και του αύριο, ώσπου να κερδίσει η ζωή, ο σοσιαλισμός - κομμουνισμός.

Στη μνήμη του τα αδέρφια του προσφέρουν 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Συκεών.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μητέρας μου ΧΡΥΣΑΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μου έναν Μάη σαν κι αυτόν που πέρασε, προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟ Νέας Σμύρνης.

***

ΦΩΤΟ

Στις 12 Απρίλη 2021 «έφυγε» από τη ζωή η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΛΑΣΚΑ, σύζυγος του Κωνσταντίνου Παλάσκα, σε ηλικία 88 ετών. Γεννήθηκε το 1933 στο Μονόπυλο Καστοριάς. Καταγόταν από αγροτική οικογένεια του Κοσμά και της Βασιλικής Νούρτση. Στη διάρκεια του πολέμου βομβάρδισαν το χωριό της οι Γερμανοί και τραυματίστηκε βαριά. Οταν μπήκαν οι Γερμανοί κάψανε όλο το χωριό και πέρασε όλη η οικογένειά της το χειμώνα σε συγγενείς σε διπλανό χωριό.

Το 1948, μετά από πίεση και βασανισμούς από τη δεξιά, αναγκάστηκε όλο το χωριό να περάσει στην Αλβανία στην πόλη Πρένιες. Η οργάνωση έστειλε τα παιδιά στις Λαϊκές Δημοκρατίες, έτσι βρέθηκε και η ίδια σε παιδικό σταθμό της Ρουμανίας. Οταν έγινε 16 χρόνων πήρε μέρος στον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας στην πυροβολαρχία ως τηλεφωνήτρια. Μετά από πολυήμερες μάχες αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον Γράμμο. Το 1949 μπήκαν στην Αλβανία και από εκεί ως πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη της ΕΣΣΔ. Εκεί δημιούργησε οικογένεια με τον Κωνσταντίνο Παλάσκα από το Λιτόχωρο και δυο παιδιά. Στην Τασκένδη εργάστηκε έως το 1975. Τον Οκτώβρη του 1975 μετακόμισε με την οικογένειά της στη Σόφια της Βουλγαρίας. Επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα το 1983 με την οικογένειά της.

ΜΕΤΕΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΜΕΤΕΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Σε όλη της τη ζωή αγωνίστηκε και εργάστηκε με απόλυτη αφοσίωση και πίστη για την εργατική τάξη και τα ιδανικά του ΚΚΕ. Ηταν παρούσα σε όλες τις εκδηλώσεις του ΚΚΕ και του παραρτήματος Λιτοχώρου της ΠΕΑΕΑ. Στους ιστορικούς περιπάτους που διοργάνωσε η ΚΝΕ στο Λιτόχωρο, ήταν εκείνη που με το σπινθηροβόλο βλέμμα και τα επαναστατικά της λόγια διηγιόταν γεγονότα από τη ζωή της στον ΔΣΕ και τις μάχες που πήρε μέρος. Ηταν εκείνη που μιλούσε για τα υψηλά ιδανικά του ΔΣΕ λέγοντας ότι αν ξαναγεννιόταν τον ίδιο δρόμο θα ακολουθούσε, τον δρόμο του αγώνα και του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Τα παιδιά της Αθηνά, Παναγιώτης και τα εγγόνια Ηλίας, Κώστας, Κώστας

***

Ο Χατζάκης Νίκος προσφέρει 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ του 4ου Διαμερίσματος Λάρισας του ΚΚΕ, για το 21ο Συνέδριο του Κόμματος, στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΤΖΑΚΗ και ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ, Μακρονησιώτη και εξόριστου στην Ικαρία από τη Λιβαδειά Βοιωτίας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΒΑΡΗ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από 12 χρόνια, η γυναίκα του Μαρία και τα παιδιά του προσφέρουν στο ΚΚΕ 60 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μαρουσιού.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ πέθανε στις 27 Απρίλη 2021 στο Ηράκλειο και κηδεύτηκε στη γενέτειρά του, το χωριό Πεύκος της επαρχίας Βιάννου. Εκεί γεννήθηκε το 1930 από γονείς αγρότες. ΕΠΟΝίτης στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής και σύνδεσμος των ανταρτών του Καπετάν Ποδιά με την οργάνωση του ΕΑΜ της επαρχίας Βιάννου κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου. Για τη δράση του τιμωρήθηκε από το αστικό μετεμφυλιακό κράτος να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στη Μακρόνησο.

Μετά την απόλυσή του από το στρατό, λίγο πριν κλείσει το κολαστήριο της Μακρονήσου, έδρασε από τις γραμμές της προδικτατορικής ΕΔΑ με πλούσια δράση και τις αντίστοιχες διώξεις. Βίωσε στο πετσί του αρκετά από τη χωροφυλακή της μετεμφυλιακής περιόδου η οποία είχε σταθμό στο χωριό του, όπου υπέστη μέχρι και φάλαγγα. Παράλληλα όμως με τις διώξεις βίωνε σαν αντιστάθμισμα και την ομόθυμη συμπαράσταση των συγχωριανών του. Στη διάρκεια της χουντικής επταετίας συνεχίστηκε η ίδια κατάσταση των διώξεων και αυτός, αψηφώντας την τοπική Χωροφυλακή μέχρι και τους στρατιωτικούς διοικητές της χούντας, εξέφραζε δημοσίως και χωρίς φόβο στα καφενεία την αντίθεσή του στη χούντα τονώνοντας το αντιδικτατορικό αίσθημα των υπόλοιπων συγχωριανών.

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
Μετά τη Μεταπολίτευση, το 1974, έδρασε ως μέλος του ΚΚΕ με βαθιά πίστη στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού που πρεσβεύει το ΚΚΕ. Εδειχνε ιδιαίτερη ευαισθησία στη νεολαία του Κόμματος, την ΚΝΕ, την οποία πάντα βοηθούσε στις πολιτικές εξορμήσεις της. Ηταν κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, το οποίο ασκούσε με δυσκολία λόγω των αστυνομικών διώξεων. Παράλληλα διέθετε και καλλιτεχνική φλέβα αφού έπαιζε βιολί και μαντολίνο στο οποίο ήταν μάλιστα αυτοδίδακτος.

Τιμώντας τη μνήμη του και αντί για στεφάνι προσφέρω μέσω της ΚΟΒ Αγ. Σπυρίδωνα Αιγάλεω 50 ευρώ στο ΚΚΕ και 50 ευρώ για το μνημείο που έστησε το Κόμμα στη Μακρόνησο, το Κόμμα στο οποίο έμεινε ο εκλιπών πιστός μέχρι την τελευταία του στιγμή και για τους σκοπούς του οποίου αγωνίστηκε μια ζωή με αφοσίωση και ανιδιοτέλεια.

Γιώργος Στεφανάκης

***

ΦΩΤΟ

Η Κεσοπούλου Πελαγία προσφέρει 100 ευρώ στη μνήμη του συζύγου της ΚΕΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ για την ενίσχυση του ΚΚΕ μπροστά στο 21ο Συνέδριό του, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Μοσχάτου.

***

ΦΩΤΟ 10

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ του Κων/νου, δάσκαλος, καταγόταν από τον Καύκασο. Στην Ελλάδα ήρθε με τη Μικρασιατική Καταστροφή. Ζούσε στο Μυλοχώρι Κιλκίς. Για τις προοδευτικές του ιδέες δεν διορίστηκε ποτέ. Δραστήριος αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, το 1947 δολοφονήθηκε από τρομοκράτες στην περιοχή Παλατιανού Κιλκίς. Η ΕΛΠΙΔΑ ΦΩΤΙΑΔΗ, σύζυγός του, γεννήθηκε το 1901 στον Καύκασο. Αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης, εξορίστηκε το 1946 στη Θάσο. Πέθανε το 1991 στη Σουηδία.

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Τα παιδιά τους: ΚΩΣΤΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ, γεννήθηκε το 1922. Μέλος της ΟΚΝΕ. Σκοτώθηκε το 1941 από νάρκη στο Κεντρικό Κιλκίς, στην προσπάθειά του να συγκεντρώσει όπλα που εγκατέλειψε ο ελληνικός στρατός για να χρησιμοποιηθούν στην αντίσταση κατά των κατακτητών. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ, γεννήθηκε το 1925. Στην Κατοχή ήταν γραμματέας της ΕΠΟΝ του χωριού του. ΕΛΑΣίτης και ταγματάρχης του ΔΣΕ, σκοτώθηκε στο Παγγαίο το 1949. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ, γεννήθηκε το 1927. Μαχητής του ΔΣΕ, σκοτώθηκε το 1948. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ, γεννήθηκε το 1929. Μαθητής Γυμνασίου και ΕΠΟΝίτης. Στον Εμφύλιο ήταν ανθυπολοχαγός του ΔΣΕ. Από το φθινόπωρο του 1949 ζούσε στην Τσεχοσλοβακία, όπου εργάστηκε ως δάσκαλος στα Ελληνόπουλα. Πέθανε από τραύμα στο κεφάλι. ΑΥΞΕΝΤΙΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ, μετανάστης στη Σουηδία, μέλος του ΚΚΕ και για πολλά χρόνια Γραμματέας της ΚΟΒ ΚΑΛΜΑΡ και πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας. Πέθανε το 2012. Πλάι του οργανώθηκε στην ΚΝΕ ο γιος του ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, που πέθανε το 2000 σε ηλικία 39 ετών. ΕΛΛΗ ΦΩΤΙΑΔΟΥ, νύφη του Βλαδίμηρου, σύζυγος Κωνσταντίνου. Πολιτικός πρόσφυγας από Πολωνία, μέλος του Κόμματος από το 1996 στην ΚΟΒ Κάλμαρ Σουηδίας, πέθανε το 2016.

Στη μνήμη τους ο γιος τους και αδελφός τους Βλαδίμηρος, η γυναίκα του Κατίνα και τα παιδιά τους προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κρουσσίων της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, 200 ευρώ. Επίσης, στη μνήμη του ΗΛΙΑ ΜΕΤΕΝΙΔΗ του Ιωακείμ, αδερφού της Κατίνας, ΕΠΟΝίτη, μαχητή του ΔΣΕ, προσφέρουν 50 ευρώ.


ΕΛΠΙΔΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ
ΕΛΠΙΔΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ. ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ. ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΑΥΞΕΝΤΙΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΑΥΞΕΝΤΙΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ

ΚΕΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΚΕΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΤΑΚΗΣ ΒΑΠΠΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΒΑΠΠΑΣ

ΧΡΥΣΑ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΧΡΥΣΑ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ

ΓΕΩΡΓΟΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΕΩΡΓΟΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΛΑΣΚΑ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΛΑΣΚΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ

ΕΛΛΗ ΦΩΤΙΑΔΟΥ
ΕΛΛΗ ΦΩΤΙΑΔΟΥ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2024-01-25 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2021-01-23 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2018-01-13 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2014-01-04 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2012-07-01 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2004-11-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ