Τετάρτη 30 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Στάσεις εργασίας για πρόσληψη προσωπικού

Σε επαναλαμβανόμενες τρίωρες στάσεις εργασίας προχώρησαν οι εργαζόμενοι στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ζακύνθου, με αίτημα αιχμής την πρόσληψη νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, προκειμένου να ανταποκριθεί το νοσοκομείο στις αυξημένες ανάγκες των χρηστών υγείας μετά την ανάπτυξη νέων νοσηλευτικών κλινών από 80 σε 123 και την επέκταση των δραστηριοτήτων του νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, που ξεκίνησαν την κινητοποίηση από την περασμένη Δευτέρα, ήταν ήδη σε οριακό σημείο, καθώς η έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού σε οργανικές θέσεις αντισταθμιζόταν από τις φιλότιμες προσπάθειες του υπάρχοντος προσωπικού. Μετά την ανάπτυξη των νέων νοσηλευτικών κλινών και την επέκταση των δραστηριοτήτων του νοσοκομείου, πέρα από τη φυσική και ψυχική εξάντληση, δεν είναι δυνατόν πλέον να βγουν ούτε οι βάρδιες.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, σε γενική συνέλευση που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, θα καθορίσουν ανάλογα με τα αποτελέσματα της κινητοποίησης τις επόμενες ενέργειές τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ