Τρίτη 6 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ενα μεγάλο χειροκρότημα για το «Πώς να σωπάσω»

Στο Θέατρο Βράχων πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή η πρεμιέρα της μουσικοθεατρικής παράστασης «Πώς να σωπάσω», σε σκηνοθεσία Τζένης Κόλλια.

Ο μοναδικός Κώστας Καζάκος και μαζί του τέσσερις εξαίρετοι τραγουδιστές επί σκηνής, ο Χρήστος Θηβαίος, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Βιολέτα Ικαρη και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, παρέσυραν τους θεατές σε ένα μαγευτικό ταξίδι στη Μνήμη και την Ιστορία. Συνταξιδιώτες τους σπουδαίοι μουσικοί, Θανάσης Βήχος (πιάνο), Γιώργος Κατσίκας (τύμπανα), Μάκης Πελέκας (μπουζούκι), Μίμης Ντούτσουλης (μπάσο), Τάσος Αθανασιάς (ακορντεόν), Γιάννης Παπαζαχαριάκης (κιθάρα και ενορχήστρωση).

Η παράσταση, μέσα από διαχρονικά τραγούδια της παράδοσης και τραγούδια μεγάλων μας συνθετών, όπως ο Μαρκόπουλος, ο Λοΐζος, ο Θεοδωράκης, ο Μούτσης, ο Τσιτσάνης, ο Μάρκος Βαμβακάρης, προερχόμενα από διαφορετικές εποχές και τόπους, αφηγείται τα πάθη των λαών στον αγώνα τους για ένα καλύτερο αύριο.

Την παράσταση παρακολούθησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος έγινε δεκτός με ένα ζεστό χειροκρότημα κατά την είσοδό του στο Θέατρο. Παρευρέθηκαν ακόμα οι Νίκος Σοφιανός και Λουίζα Ράζου, μέλη του ΠΓ της ΚΕ, και η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.


Ο Δ. Κουτσούμπας συναντήθηκε και συνομίλησε με τους συντελεστές της παράστασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ