Σάββατο 10 Ιούλη 2021 - Κυριακή 11 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Το πολιτικό άνοιγμα συνδυάζεται με την πανεξόρμηση για την πλατιά διακίνηση της Πολιτικής Απόφασης του 21ου Συνεδρίου

Δημοσιεύεται ένθετη στον σημερινό «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου»

Το μαζικό πολιτικό άνοιγμα των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, σε όλη τη χώρα, με εξορμήσεις, περιοδείες και συσκέψεις. Με κάθε πρόσφορο μέσο επιδιώκεται να ενισχυθούν οι δίαυλοι ουσιαστικής επικοινωνίας με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους νέους και τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων.

Αυτό και το επόμενο Σαββατοκύριακο, το πλούσιο πολιτικό άνοιγμα θα συνδυαστεί με την πανεξόρμηση των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για την πλατιά διακίνηση της Πολιτικής Απόφασης του 21ου Συνεδρίου του Κόμματος, αλλά και της ειδικής Απόφασης για τα καθήκοντα των κομμουνιστών στην εργατική τάξη και το κίνημά της και την κοινωνική συμμαχία, που επίσης ψηφίστηκε στο Συνέδριο. Και οι δυο Αποφάσεις θα διακινηθούν ως ένθετα στον «Ριζοσπάστη».

Στόχος είναι, αξιοποιώντας την πείρα από την πανεξόρμηση με τις Θέσεις και την καλή προετοιμασία που έχει ήδη γίνει από τις Οργανώσεις, να φτάσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους, σε δεκάδες χιλιάδες φίλους και οπαδούς του Κόμματος και της ΚΝΕ τα δυο ντοκουμέντα του Συνεδρίου.

Το πρόγραμμα των συσκέψεων - συζητήσεων

Στην Αττική

-- Την Τρίτη 13 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., η ΤΟ Δυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση με θέμα: «Το αντιδραστικό νομοσχέδιο στην Εκπαίδευση - Οι θέσεις του ΚΚΕ και η οργάνωση της πάλης μας». Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής και της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.


-- Την Τετάρτη 14 Ιούλη, στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ Δικαιοσύνης της ΚΟ Αττικής καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι αντιδραστικές αλλαγές στη Δικαιοσύνη και στο κράτος. Η αντιλαϊκή πολιτική και οι επιπτώσεις της στους μισθωτούς και αυτοαπασχολούμενους στο χώρο της Δικαιοσύνης. Η πρόταση του ΚΚΕ», στην πλατεία Δικαιοσύνης (Σανταρόζα και Πανεπιστημίου). Θα μιλήσει ο Αντώνης Αντανασιώτης, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 14 Ιούλη, στις 7.30 μ.μ., στην περιοχή συνοικισμού, πλατεία Μικρασιατών στην Ελευσίνα, συζήτηση με θέμα «Η εξέλιξη της πανδημίας διδάσκει. Υγεία εμπόρευμα και ατομική ευθύνη ή κοινωνικό αγαθό;». Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 14 Ιούλη, στις 8 μ.μ., σύσκεψη - συζήτηση «Δυναμώνουμε το ΚΚΕ ενάντια στη ζωή - λάστιχο, σκλάβοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε», στο θεατράκι της κεντρικής πλατείας Αγίας Παρασκευής. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

-- Την Τετάρτη 14 Ιούλη, στις 7.30 μ.μ. σύσκεψη - συζήτηση της ΤΟ ΕΒΕ με αυτοαπασχολούμενες γυναίκες. Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 14 Ιούλη, στις 8 μ.μ. εκδήλωση με θέμα «Το αντιδραστικό νομοσχέδιο στην Εκπαίδευση - Οι θέσεις του ΚΚΕ και η οργάνωση της πάλης μας», στην πλατεία Αλησμόνητων Πατρίδων (Παλιό Νεκροταφείο), στον Κορυδαλλό. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές, στέλεχος του ΚΚΕ, πρόεδρος της ΑΣΓΜΕ.

-- Την Τετάρτη 14 Ιούλη, στις 7.30 μ.μ. στο Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω, παρουσίαση της έκδοσης «Σοσιαλισμός η απάντηση στον 21ο αιώνα». Θα μιλήσει ο Σίμος Πολυχρονάκης, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 14 Ιούλη, στην πλατεία Κύπρου Κερατσίνι στις 8 μ.μ., εκδήλωση για το αντιδραστικό νομοσχέδιο για την Παιδεία και τις θέσεις του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Σπύρο Βερρα, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής, και τον Γιώργο Αρφαρά, δημοτικό σύμβουλο και καθηγητή του λαϊκού φροντιστηρίου Κερατσινίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία

-- Σε συγκέντρωση στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης το Σάββατο 10 Ιούλη, στις 8 μ.μ., με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις, θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 10 Ιούλη, στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Κουφαλίων διοργανώνει σύσκεψη στο ανοιχτό αμφιθέατρο Κουφαλίων, με ομιλητή τον Αλέξη Γουσόπουλο, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Σε Ηπειρο - Κέρκυρα - Λευκάδα

-- Το Σάββατο 10 Ιούλη, σύσκεψη στον Ωρωπό Πρεβέζης, στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Κώστα Κύρλα, μέλος της ΤΕ Πρέβεζας.

-- Την Κυριακή 11 Ιούλη, σύσκεψη στο Ριζοβούνι Πρεβέζης, στις 11 π.μ., με ομιλητή τον Κώστα Κωτσαντή, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

-- Την Πέμπτη 15 Ιούλη, σύσκεψη από τις ΚΟΒ Παιδείας της ΤΕ Ιωαννίνων και την ΤΟ Μαθητών Ιωαννίνων της ΚΝΕ, στα Λιθαρίτσια στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Θανάση Μαχτσίρα, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

-- Την Πέμπτη 15 Ιούλη, σύσκεψη στην πόλη της Λευκάδας, με ομιλητή τον Νώντα Μωραΐτη, μέλος της ΤΕ Λευκάδας.

-- Το Σάββατο 17 Ιούλη, σύσκεψη στην πόλη της Πρέβεζας, στην πλατεία Ανδρούτσου, στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Νεκτάριο Τριάντη, Γραμματέα της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

-- Τη Δευτέρα 19 Ιούλη, σύσκεψη της ΚΟΒ Κατασκευών της ΤΕ Ιωαννίνων στην πλατεία Ανατολής, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Νεκτάριο Τριάντη.

-- Την Τετάρτη 21 Ιούλη, σύσκεψη της ΚΟΒ ΟΤΑ στα Λιθαρίτσια, στις 7 μ.μ., με ομιλήτρια την Ολυ Τσουμάνη, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

-- Τη Δευτέρα 26 Ιούλη, σύσκεψη στην πόλη της Λευκάδας με θέμα την εμπορευματοποίηση του νερού και ομιλητή τον Βαγγέλη Βερροιώτη, μέλος της ΕΟΕ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

-- Τη Δευτέρα 26 Ιούλη, σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Αρτας στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Νεκτάριο Τριάντη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ (2024-06-01 00:00:00.0)
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ (2022-07-09 00:00:00.0)
Πλούσια δράση ενάντια στον πόλεμο και την ελληνική εμπλοκή (2022-03-30 00:00:00.0)
Ανοιχτές συσκέψεις - συζητήσεις των ΚΟ του ΚΚΕ (2021-07-20 00:00:00.0)
Μπροστά στο 11ο Συνέδριο της ΚΝΕ (2014-12-13 00:00:00.0)
Δραστηριότητες του ΚΚΕ (2010-07-10 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ