Σάββατο 1 Ιούνη 2024 - Κυριακή 2 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ

Το Σάββατο 1 Ιούνη:

- Στις 11 π.μ., στην πλατεία Κυμίνων, με τον βουλευτή Λεωνίδα Στολτίδη.

- Στις 7.30 μ.μ., σε σύσκεψη με γυναίκες και πλημμυροπαθείς στο καφέ «Βόλτα», στη Λάρισα, θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Καλλιτεχνών Λάρισας καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση εικαστικών, στο αναψυκτήριο της Δημοτικής Πινακοθήκης. Θα μιλήσει ο Αχιλλέας Σίμος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας.

- Στις 8 μ.μ. στον Αγιο Ματθαίο Κέρκυρας. Ομιλητής ο Γιώργος Κουλούρης, μέλος της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 2 Ιούνη

- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Τεχνικών Εταιρειών καλούν σε σύσκεψη στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος, 2οςόροφος). Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 11 π.μ., στη Θεσσαλονίκη στο καφενείο «Τόλη» στο Ανατολικό, με τον βουλευτή Λεωνίδα Στολτίδη.

- Στις 7 μ.μ. στο «Μπαράκι του Μύλου» στη Λάρισα θα γίνει σύσκεψη με εργαζόμενους από το πρόγραμμα αλληλοβοήθειας και θα μιλήσει ο Αχιλλέας Σίμος.

- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Εκπαιδευτικών Ανατολικών θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη στα Ξύλινα της Καισαριανής. Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Αμαρουσίου καλεί σε σύσκεψη στο μεζεδοπωλείο «Κασταλία» (Μητροπόλεως 5). Θα μιλήσει ο Λουκάς Αναστασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 8 μ.μ. στη Λευκάδα, στην πλατεία της Καρυάς. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Βερροιώτης, μέλος της ΤΕ Λευκάδας του ΚΚΕ.

- Στις 8.30 μ.μ. στο Ποτάμι Λευκίμμης στην Κέρκυρα. Θα μιλήσει ο Νεκτάριος Τριάντης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ