Σάββατο 1 Ιούνη 2024 - Κυριακή 2 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Στις 8 μ.μ. η μεγάλη συγκέντρωση με ομιλητή τον Δ. Κουτσούμπα

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιούνη, στις 8 μ.μ. στο Σύνταγμα, όπου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Με τον «Ριζοσπάστη» και το ψηφοδέλτιο στο χέρι, οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ στην Αττική ξεδιπλώνουν ένα πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών και εξορμήσεων μεταφέροντας παντού το κάλεσμα για τη συγκέντρωση. Υποψήφιοι ευρωβουλευτές, μέλη, φίλοι και οπαδοί σαρώνουν χώρους δουλειάς, δήμους και γειτονιές, κεντρικά σημεία και στέκια νεολαίας, για να «βουλιάξει» το Σύνταγμα το απόγευμα της Τετάρτης.

Ταυτόχρονα, η Αθήνα και όλη η Αττική στολίζονται απ' άκρη σ' άκρη με τα υλικά του ΚΚΕ. Τον μαχητικό τόνο των ημερών δίνουν και οι κατά τόπους συγκεντρώσεις που ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες σε κλίμα αισιοδοξίας και με τη συμμετοχή πλήθους λαού και νεολαίας.

Οι προσυγκεντρώσεις

Οι προσυγκεντρώσεις των Τομεακών Οργανώσεων της ΚΟ Αττικής έχουν οριστεί στις 7 μ.μ. στα εξής σημεία:

- Προπύλαια: ΑΕΙ, Α' Αθήνας, ΒΔ Αττική, Μεσόγεια, Δικαιοσύνη, Επισιτισμός - Τουρισμός, Εκπαιδευτικοί, Καλλιτέχνες, Υγεία - Πρόνοια, Χρηματοοικονομικό, Εμπόριο, ΜΜΕ.

- Στύλοι Ολυμπίου Διός: Νότια, Ανατολικά, ΕΒΕ.

- Μοναστηράκι: Πειραιάς, Τηλεπικοινωνίες, Τοπική - Περιφερειακή και Κεντρική Διοίκηση.

- Παλιά Βουλή: Μέταλλο, Ενέργεια - Νερό, Φάρμακο - Χημική Βιομηχανία, Μεταποίηση, Κατασκευές, Μεταφορές, ΝΔ Συνοικίες, Δυτικά, ΒΔ Αθήνα, Βόρεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ