Σάββατο 1 Ιούνη 2024 - Κυριακή 2 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις

Το Σάββατο 1 Ιούνη

- Στη 1 μ.μ. στην Αρτα, στα Ψαροπλιά. Ομιλητές ο Νεκτάριος Τριάντης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ, και ο Τάσος Τόκας, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

- Στις 7.30 μ.μ. στον πεζόδρομο στα Γιαννιτσά. Θα μιλήσει ο Ανέστης Τσουκαράκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

- Στις 7.30 μ.μ. στην Ξάνθη, στην πλατεία Ελευθερίας. Θα μιλήσουν ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ, η βουλευτής Σεμίνα Διγενή και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Βασίλης Μπέλλος.

- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής. Θα μιλήσουν ο βουλευτής Γιάννης Δελής και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ιμπραήμ Κερατζή Ιμπράμ.

- Στις 8.30 μ.μ. στη Ζάκυνθο, στην πλατεία Αγίου Μάρκου, θα μιλήσουν οι Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, και Κατερίνα Δεμέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 2 Ιούνη

- Στις 7 μ.μ. στο Κιλκίς, στην πλατεία Ειρήνης. Θα μιλήσουν ο βουλευτής Γιάννης Δελής και η υποψήφια ευρωβουλευτής Ελένη Γερασιμίδου.

- Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Νικολάου Λασιθίου θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

- Στις 8 μ.μ. στη Βέροια, στην πλατεία Δημαρχείου. Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 3 Ιούνη

- Στις 8 μ.μ. στο Ναύπλιο, στην πλατεία Δημαρχείου (Τριών Ναυάρχων), θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 8.30 μ.μ. στο Αγρίνιο, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσουν οι Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και Βάνα Πατρινού, υποψήφια ευρωβουλευτής.

Την Τρίτη 4 Ιούνη

- Στις 8 μ.μ. στην Αμαλιάδα, στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, θα μιλήσουν οι Νίκη Χρονοπούλου και Κατερίνα Δεμέτη, υποψήφιες ευρωβουλευτές του ΚΚΕ.

- Στις 8.30 μ.μ. στην Πρέβεζα, στην Παραλία (πλατεία Ελευθερίας). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας της ΚΣ της ΚΝΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής. Θα χαιρετίσει ο Τάσος Τόκας, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

- Στις 7.30 μ.μ. στην Κέρκυρα, στην Πόρτα Ρεάλα. Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης. Θα χαιρετίσει ο Γιώργος Κεντρωτής, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

- Στις 8 μ.μ. στο Ρέθυμνο στην πλατεία Μικρασιατών, με ομιλητή τον Γιάννη Τασιούλα, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ