Σάββατο 1 Ιούνη 2024 - Κυριακή 2 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Στις 10 Ιούνη να χαμογελάει ο λαός, με νέα δύναμη, κουράγιο και αισιοδοξία

Σε συγκέντρωση στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής μίλησε ο Κ. Παπαδάκης

Συγκέντρωση στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής διοργάνωσε η ΚΟ Καισαριανής του ΚΚΕ, με ομιλητή τον ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Κώστα Παπαδάκη. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νικόδημος Κατσαρέλης.

Ο Κ. Παπαδάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το πραγματικό διακύβευμα των ευρωεκλογών είναι αν θα δώσει «ο λαός και με την ψήφο του ένα ισχυρό χαστούκι στην αντιλαϊκή "σταθερότητα" της ΕΕ, της κυβέρνησης της ΝΔ, τη σταθερότητα εκμετάλλευσης και των πολέμων, μια βαρβαρότητα που στηρίζουν και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα και την επόμενη μέρα θα είναι εδώ».

Κάλεσε τον λαό μπροστά στις ευρωεκλογές να απορρίψει όλα τα κόμματα που περνούν από «κόφτη» τις λαϊκές ανάγκες, όπως ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, «που είναι αυτοί που έφεραν καβάλα στο άλογο την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Επισήμανε πως από τη μια μεριά δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης παρελαύνουν στις τσέπες των ομίλων και από την άλλη «αν ξαναπιάσει φωτιά στον Υμηττό, θα ψάχνει ο λαός της Καισαριανής και δεν θα βρίσκει πυροσβέστες και αεροσκάφη από την απογυμνωμένη πολιτική προστασία, που από την ΕΕ και τα κόμματά της θεωρείται κόστος, ενώ θα περιμένει αεροπλάνα από τη Σουηδία ή την Πορτογαλία και πυροσβέστες από τη Ρουμανία και την Πολωνία για να σβήσουν τη φωτιά».


Ενώ για την καπηλεία και την ιστορική παραχάραξη από μέρους του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «το προεκλογικό εμπόριο Ιστορίας και των αγώνων του λαού από τον ΣΥΡΙΖΑ κλιμακώνεται, αφού μετά την επίσκεψη Κασσελάκη στο Σκοπευτήριο, άκουσον άκουσον, πήγε και στο μουσείο του κομμουνιστή ήρωα Ν. Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα.

Ας μας πούνε λοιπόν τι σχέση έχει ο Μπελογιάννης κι οι 200 κομμουνιστές εκτελεσμένοι με αυτούς που λένε το ΝΑΤΟ "ιερά αμυντική συμμαχία", που ούτε ο Στόλτενμπεργκ καλά καλά δεν το ξεστόμισε. Τι σχέση έχουν με τον Μπελογιάννη και τους 200 εκτελεσμένους, αυτοί που λένε ότι το κεφάλαιο είναι εργαλείο ευημερίας κι ότι ο καπιταλισμός απλά είναι ένα στερεότυπο κι άλλη διέξοδος από αυτόν δεν υπάρχει; Είναι γελασμένοι ότι με κάτι τέτοια φτηνά κόλπα θα "ξεπλυθούν". Δεν τους "ξεπλένει" πλέον τίποτα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ