Τρίτη 20 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΕΤΗΠ - ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «WIND»
Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια σε απόλυση

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν την περασμένη Παρασκευή το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Αττικής (ΣΕΤΗΠ) μαζί με το επιχειρησιακό Σωματείο Εργαζομένων στη «Wind», ενάντια στην απόλυση εργαζόμενης από την επιχείρηση.

Τα συνδικάτα βρέθηκαν στα γραφεία της εταιρείας για να καταγγείλουν την απόλυση και να ζητήσουν την άμεση επαναπρόσληψη της εργαζόμενης. Πραγματοποιήθηκε εξόρμηση και ενημέρωση στους εργαζόμενους που ήταν στο κτίριο. Την κινητοποίηση χαιρέτισε επίσης μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΟΠΑΠ, μεταφέροντας τη συμπαράστασή τους κόντρα στις απολύσεις, επίθεση που αντιπαλεύουν και εκείνοι.

Σε ανακοίνωσή του το ΣΕΤΗΠ σημειώνει μεταξύ άλλων: «Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της ''Wind'', που προχώρησε στην απόλυση της συναδέλφου μας με την παιδαριώδη δικαιολογία ότι δεν ταίριαζε στη "φιλοσοφία της επιχείρησης", όπως της ειπώθηκε. Εφτασαν μάλιστα στο σημείο να της προτείνουν bonus 12 μισθούς ώστε να δεχτεί την απόλυσή της, που φυσικά η συνάδελφος τους τα πέταξε στα μούτρα. Η στάση της συναδέλφου είναι παράδειγμα για όλους μας. Δεν παζαρεύουμε και δεν ξεπουλάμε τα δικαιώματά μας. Είναι βαθιά γελασμένοι οι εργοδότες αν νομίζουν ότι μπορούν να μας εξαγοράσουν και να μας βάλουν στο χέρι για να υποταχθούμε στα "θέλω" τους. Στη "φιλοσοφία" τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ