Τρίτη 8 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΑΠΟΡΤΑ
Στόχος ... το πρώτο βήμα

Αρχίζουν τα δύσκολα σήμερα για τους εκπροσώπους μας στο Κύπελλο Σαπόρτα καθώς ΑΕΚ και Ηρακλής (ΕΤ-3 21.15) δίνουν τους πρώτους αγώνες τους για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Πλέον η φάση των ομίλων ανήκει στο παρελθόν και ακολουθούν τα διπλά παιχνίδια. Οι «κιτρινόμαυροι» αγωνίζονται στην Ισπανία με αντίπαλο την Ταουγκρές και ο «γηραιός» στην Κροατία κόντρα στην ΚΚ Σπλιτ. Και οι δυο ελληνικές ομάδες έχουν σαν στόχο να βάλουν από σήμερα τα θεμέλια της πρόκρισης και να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο το πλεονέκτημα της ρεβάνς που έχουν και οι δυο.

Στο «Δικέφαλο» προσπαθούν να ξεπεράσουν την ήττα από τον Αρη και να αφοσιωθούν στο σημερινό παιχνίδι. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, άρχισε την «επιχείρηση Τουγκρές» αναλύοντας στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού των Ισπανών. Στον αγωνιστικό τομέα όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Σέρβος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Δήμο Ντικούδη.

Ο Ηρακλής θα προσπαθήσει σήμερα στην Κροατία να συνεχίσει την καλή ευρωπαϊκή του πορεία φέτος. Το επεισόδιο με Σάκοτα -Ντίκινς όπου ο τελευταίος εκνευρίστηκε όταν έγινε αλλαγή, ανήκει στο παρελθόν καθώς η νίκη στη Δάφνη μετρίασε κάπως τα οξυμένα πνεύματα. Αλλωστε αυτό που προέχει είναι ο αγώνας με τους Κροάτες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ