Τρίτη 8 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Επίδειξη δύναμης των ισχυρών

Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι. Εύκολη επικράτηση της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν ο «δήμιος» του ΠΑΟΚ
Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν ο «δήμιος» του ΠΑΟΚ
Σε... ήρεμα νερά κινήθηκε η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής, αφού οι πρωτοπόροι κέρδισαν και έτσι η βαθμολογική κατάσταση στην κορυφή έμεινε... στάσιμη.

Ο Ολυμπιακός χωρίς να «ιδρώσει» ιδιαίτερα, φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ την Προοδευτική και έμεινε στο ρετιρέ της βαθμολογίας μόνος πρώτος. Ο Ζάχοβιτς για μια ακόμη αγωνιστική σκόραρε, ενώ ο Αλεξανδρής ήταν αυτός που με δύο γκολ πέρασε δικαιωματικά στην πρώτη σειρά των διακριθέντων παικτών.

Ο Παναθηναϊκός, που ακολουθεί μόλις ένα βαθμό πίσω από τους Πειραιώτες, πέτυχε επιβλητική νίκη μέσα στα Τρίκαλα έχοντας σε σπουδαία μέρα το Νίκο Λυμπερόπουλο, που σημείωσε δύο τέρματα και έχασε και ένα πέναλτι. Πάντως, το τελικό σκορ κρίνεται απόλυτα δίκαιο, αφού οι πράσινοι δείχνουν να είναι σε καλή φόρμα. Οσον αφορά τα Τρίκαλα έπεσαν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και η συνέχεια προβλέπεται... Γολγοθάς.

Αν και στο τέλος τα... χρειάστηκε ο ΟΦΗ ξεπέρασε το εμπόδιο της μαχητικής Καλαμάτας στο Ηράκλειο και έτσι διατηρήθηκε στην τρίτη θέση με 11 βαθμούς διαφορά από την τέταρτη ΑΕΚ.

Μια Ενωση που με σχετική ευκολία ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ, καθοδηγούμενη από τον επιθετικό οίστρο του Ντέμη Νικολαΐδη που «εκτέλεσε» το «δικέφαλο του Βορρά». Οσον αφορά τον Μπάγεβιτς έχει... βαρεθεί να χάνει στη Φιλαδέλφεια κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις για τον Πανηλειακό. Η ομάδα του Πύργου ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του φορμαρισμένου Πανιωνίου και έτσι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το δεύτερο γύρο.

Ηττα-σοκ για τον Αρη στο Χαριλάου, αφού η ψυχωμένη Ξάνθη με ένα γκολ από το... πουθενά, του Πατσατζόγλου, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και ανέβηκε ακόμη περισσότερο στον πίνακα.

Χρυσή ισοπαλία πήρε η Παναχαϊκή στη Νεάπολη από το μουδιασμένο Ιωνικό. Ομως όλα τα... λεφτά ήταν οι δηλώσεις του Νίκου Αλέφαντου μετά το τέλος του ματς. Τα... έβαλε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ προέβλεψε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πάρει τις εκλογές. Και μη χειρότερα...

Νίκες - οξυγόνο τέλος σημείωσαν η Καβάλα και ο Απόλλωνας. Κατέβαλαν αντίστοιχα Εθνικό Αστέρα και Ηρακλή και πλέον ατενίζουν με αισιοδοξία την υπόθεση σωτηρία. Βέβαια ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ