Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ
Κάλεσμα σε Αγροτικές Ομοσπονδίες και Συλλόγους

Με ανακοίνωσή της η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων καλεί τις Ομοσπονδίες, τους Αγροτικούς και Κτηνοτροφικούς Συλλόγους, τον κάθε αγρότη και κτηνοτρόφο σε όλη τη χώρα, να βοηθήσουν, στο μέτρο του δυνατού, τους πυρόπληκτους και τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους στις καμένες περιοχές:

  • Συγκεντρώνοντας ζωοτροφές κάθε είδους για να σταλούν στους συναδέλφους που είναι ορατός ο κίνδυνος να χάσουν τα εναπομείναντα ζώα τους από την έλλειψη μέριμνας του κράτους.
  • Στηρίζοντας και συμμετέχοντας μαζί με τα Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Σωματεία, άλλους φορείς, στη συλλογή τροφίμων, ρούχων, ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.
  • Δηλώνοντας έτοιμοι ανά πάσα στιγμή με οργάνωση, πειθαρχία και τα αγροτικά μηχανήματα, όπου χρειαστεί να συμβάλουν οργανωμένα στην πυροπροστασία και την περιφρούρηση των δασών και των χωριών.
  • Διεκδικώντας άμεσα οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων, αποζημιώσεις στο 100% των ζημιών, αποστολή ζωοτροφών στους πληγέντες κτηνοτρόφους, αναδασώσεις, αντιπλημμυρικά έργα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ