Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Ανάγκη ενίσχυσης του αγώνα για να αποδοθούν πραγματικά οι χώροι για τις ανάγκες που υπάρχουν σε πράσινο, αθλητισμό και πολιτισμό

Σωροί από παλιοσίδερα
Σωροί από παλιοσίδερα
Τις συνεχιζόμενες εικόνες εγκατάλειψης στους χώρους του παλιού αμαξοστασίου του ΟΣΕ καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίων Αναργύρων - Καματερού, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «σα να μην πέρασε μια μέρα» μετά τη σχετική υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ δήμου και ΓΑΙΟΣΕ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Σε «πανηγυρικό» κλίμα για τη δημοτική αρχή Τσίρμπα και με τη σχετική φιέστα υπογράφτηκε στις 27 Φλεβάρη η συμφωνία μεταξύ του δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού και της ΓΑΙΟΣΕ σχετικά με το οικόπεδο του παλιού αμαξοστασίου του ΟΣΕ, παρουσία του πρωθυπουργού.

Σήμερα, 6 μήνες μετά την υπογραφή της συμφωνίας, η εικόνα εγκατάλειψης στους χώρους του ΟΣΕ παραμένει. Η δημοτική αρχή δεν έχει φροντίσει να απομακρυνθούν ούτε τα παλιά βαγόνια και τα παλιοσίδερα. Οι παρακάτω φωτογραφίες θα μπορούσαν να είχαν τραβηχτεί πριν 6 μήνες, αλλά είναι σημερινές. Σα να μην πέρασε μια μέρα...

Αλλη μια απόδειξη ότι απαιτείται να δυναμώσει ο αγώνας για να αποδοθούν πραγματικά οι χώροι για τις ανάγκες που υπάρχουν σε πράσινο, αθλητισμό και πολιτισμό και να τερματιστεί η διαχρονική εγκατάλειψη.


Κουφάρια βαγονιών
Κουφάρια βαγονιών

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ