Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΘΗΝΑΣ
Την Κυριακή η συναυλία αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους

Οι φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας, σε συνέχεια των δράσεών τους για αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους, διοργανώνουν φοιτητική συναυλία αλληλεγγύης και διεκδίκησης στο Σκοπευτήριο Καισαριανής, την Κυριακή 29/8, στις 20.30. Στον χώρο της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Τα φοιτητικά συγκροτήματα που θέλουν να συμμετάσχουν στη συναυλία, καθώς και όποιος φοιτητής θέλει να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο στη διοργάνωση, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6946.595.441 (Βασιλική).

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι χαιρετίζουν τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που ανταποκρίθηκαν στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης το προηγούμενο διάστημα, καθώς και τον λαό που έδωσε τη μάχη με τις φλόγες και τώρα οργανώνει την αλληλεγγύη και τη διεκδίκηση μέσα από τα σωματεία αλλά και τις Επιτροπές Πυρόπληκτων που στήνονται, λέγοντας ότι οι άνθρωποι αυτοί που στέκονται όρθιοι και αγωνίζονται, «έδειξαν ότι δεν κάνουν βήμα πίσω από τα δίκαια αιτήματά τους, για να μπορέσουν να ζήσουν στον τόπο τους, μας γεμίζει κουράγιο, αισιοδοξία και μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ