Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ»
Μαζικές εξορμήσεις για να φτάσει σε όλα τα πυρόπληκτα χωριά της Εύβοιας

Μαζικές εξορμήσεις στα πυρόπληκτα χωριά της βόρειας Εύβοιας, με την ειδική έκδοση του «Ριζοσπάστη» που είναι αφιερωμένη στον αγώνα του λαού της περιοχής για να συνεχίσει να ζει στον τόπο του, ξεκινούν από σήμερα οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Εύβοια. Το αφιέρωμα τυπώθηκε σε χιλιάδες αντίτυπα αποκλειστικά για την Εύβοια και διανέμεται δωρεάν.

Ο «Ριζοσπάστης», από τη μέρα που ξέσπασε η πυρκαγιά μέχρι σήμερα, στέκεται μαχητικά στο πλευρό του λαού της βόρειας Εύβοιας. Ανέδειξε τη λαϊκή πρωτοβουλία και την αυταπάρνηση με την οποία οι κάτοικοι της περιοχής ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες, σώζοντας τα σπίτια και τα χωριά τους. Αποκάλυψε τις διαχρονικές ευθύνες του κράτους και της κυβέρνησης, τα επιχειρηματικά σχέδια που θέλουν να εισβάλουν στο δάσος και στο βιος τους. Γίνεται όπλο στα χέρια τους, καλύπτοντας τις αγωνίες και τον αγώνα τους.

Το 8σέλιδο αφιέρωμα περιέχει την ομιλία και τη δευτερολογία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στη Βουλή, ενώ αναδημοσιεύονται ρεπορτάζ της εφημερίδας από το μεγαλειώδες συλλαλητήριο του περασμένου Σαββάτου στη Στροφυλιά, το πρωτόγνωρο κύμα αλληλεγγύης και τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία των πυρόπληκτων με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ