Σάββατο 28 Αυγούστου 2021 - Κυριακή 29 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
Σε νέες κινητοποιήσεις από Δευτέρα

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία και δομές Υγείας, αντιδρώντας στη μετατροπή του εμβολιασμού από την κυβέρνηση σε όχημα για αναστολές εργασίας, απολύσεις και διώξεις εργαζομένων, σε εργαλείο για να μεταφερθούν οι κυβερνητικές ευθύνες για τη διαχείριση της πανδημίας και την υποστελέχωση του δημόσιου συστήματος Υγείας στις πλάτες των εργαζομένων.

Από τη Δευτέρα 30/8 και καθημερινά προγραμματίζονται δράσεις στα νοσοκομεία (Γενικές Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις, παρεμβάσεις). Την Τετάρτη 1/9, μέρα που η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει πως θα τεθούν σε καθεστώς αναστολής οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι, θα γίνουν συγκεντρώσεις, στις 7 π.μ., στις πύλες των νοσοκομείων.

Με την πρώτη πράξη αναστολής καθηκόντων που θα εκδοθεί οι εργαζόμενοι θα απαντήσουν με στάση εργασίας την επόμενη μέρα (10 π.μ. - 3 μ.μ.) και συγκεντρώσεις στις 11 π.μ. για την Αττική στο υπουργείο Υγείας, για τη Θεσσαλονίκη στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης και για την υπόλοιπη χώρα στις κατά τόπους ΥΠΕ και στις πύλες των νοσοκομείων. Το παραπάνω πρόγραμμα αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της ΠΟΕΔΗΝ, μετά τη στάση εργασίας και τις κινητοποιήσεις που έγιναν την περασμένη Πέμπτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ